donate-nemusi-byt-vzdy-radost-fattypillow-dostal-kvuli-jednomu-oznameni-o-exekuci
Zajímavosti Článek Donate nemusí být vždy radost, FattyPillow dostal kvůli jednomu oznámení o exekuci

Donate nemusí být vždy radost, FattyPillow dostal kvůli jednomu oznámení o exekuci

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

6. 9. 2016 18:13

FattyPillow se dostal do problémů, byl mu pozastaven účet a prý dluží 33 milionů. Co tomu předcházelo?

Reklama

Donate nemusí být vždy radost, FattyPillow dostal kvůli jednomu oznámení o exekuci

Pondělí je pro hráče bezkonkurenčně nejhorší den v týdnu a stejný názor bude mít po včerejšku i FattyPillow, kterého v níže uvedeném videu budete moci vidět v ne příliš známém rozpoložení. Tomu se ale nedá divit, asi by bylo divné, kdyby reakci na svou vlastní exekuci pojal vtipně jako jindy.

A o jaké exekuci je vlastně řeč? Podle Fattyho banky je tenhle slavný český streamer zadlužen částkou, o které se asi nikomu z nás ani nesnilo. Oficiálně totiž dluží neuvěřitelných 33 333 333 Kč. Jistě máte v živé paměti Fattyho narozky před pár týdny, kdy na svém streamu během pár minut vybral 30 000 Kč. Podobně akčního fanouška Fatty měl i minulý rok, kdy po menších částkách dostal donate přes PayPal účet kolem 16 000 Kč.

Donate nemusí být vždy radost, FattyPillow dostal kvůli jednomu oznámení o exekuci

Pokračování příběhu má dvě verze, buď si fanoušek svůj dar rozmyslel a finance mu začali chybět, nebo mu někdo ukradl kreditní kartu, jak po nějaké době nahlásil na Policii ČR. Dohru to mělo až včera, kdy byl Fattymu pozastaven bankovní účet a z něj odebrány veškeré peníze (téměř 6,000,-Kč). Částka 33 milionů by měla být jen nějakou chybou, "správně" Fatty dluží částku, jenž mu od donatera přišla. Tu bude muset uhradit, až poté mu bude účet odblokován. Jelikož Fatty s tímto krokem nesouhlasí a blokace účtu je pro něj samozřejmě problém, bude to řešit právně.

Fatty ve videu varuje ostatní streamery, kterým se může stát stejná, nepříliš příjemná záležitost. Zkráceně, na donaty (dary od fanoušků) se nedá spoléhat. Youtuber a streamer zároveň slíbil, že své fanoušky bude informovat o dalším průběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama