Dobijte si WoWko nebo Hearthstone pomocí kuponů
Novinka Dobijte si WoWko nebo Hearthstone pomocí kuponů

Dobijte si WoWko nebo Hearthstone pomocí kuponů

Komerční sdělení
2. 1. 2024 13:53

Máte účet Battle.net a chcete si jej dobít bez platební karty? Hrajete rádi Diablo, Call of Duty nebo World of Warcraft? Chcete si nakoupit nový obsah v Blizzard hrách nebo si koupit nové hry z Blizzard Store?

Reklama

Pokud jste na kteroukoliv z otázek odpověděli kladně, Herní kupony pro vás mají zajímavou nabídku. Nabízejí totiž Blizzard kupony. Studio Blizzard je slavné už desítky let, a to zejména díky titulům zmíněným výše. Mimo tyto vytvořilo v posledních letech i populární karetní hru Hearthstone. Blizzard má i vlastní aplikaci a web, přes které můžete chatovat s přáteli, spravovat své hry a sledovat, jak si ve hrách vedou ostatní hráči.

S Blizzard kupony si můžete dobíjet zůstatek Blizzard Balance, který se dá využívat k nakupování her a doplňků na Blizzard Store. Pokud jste fanoušky WoW, potěší vás jistě WoW gametime - kupon na prodloužení herního času. 

Pokud sháníte vyloženě univerzální kredit na dobití vašeho účtu na Battle.net, jde zde pro vás kupon na Battle.net kredit. S nabitou virtuální peněženkou jste velmi blízko nepřebernému množství her a herních doplňků, které studio Blizzard na svých stránkách nabízí.  S Battle.net kreditem nakoupíte kromě her klidně i lootboxy, skiny, mounty, ale třeba také i nové karetní balíčky pro hru Hearthstone.

Dobijte si WoWko nebo Hearthstone pomocí kuponů

Pokud vás zajímá nejvíce právě výše zmíněná karetní hra a na jiné se tolik nesoustředíte, Herní kupony myslí i na vás. Právě pro hráče jako jste vy nabízí kredit pro Hearthstone. Můžete si tak nakupovat libovolné karetní balíčky, skládat si vlastní balíčky - a zkrátka dostat se v populární hře zase o kus dál.  

Herní kupony umožňují svým zákazníkům flexibilní platby. Za výše zmíněné kupony tedy nemusíte platit pouze platební kartou. Pokud z jakéhokoliv důvodu nechcete údaje z vaší platební karty zadávat, můžete platit klidně bankovním převodem, SMS m-platbou přes váš mobilní telefon, nebo za kupony zaplatíte hotově na terminálech Sazky.

Jednou z největších výhod těchto kuponů je, že jsou u vás téměř okamžitě. Kód vám na e-mail přijde okamžitě po připsání platby - své oblíbené Blizzard hry si tedy můžete vylepšovat už po pár minutách od nákupu. 

Všechny kupony a vouchery, které si na webu zakoupíte, je možno nechat také vytisknout a zaslat si fyzicky jako tištěný dárkový poukaz. Pokud znáte někoho, kdo Blizzard hry miluje, můžete mu kupon pořídit jako skvělý dárek k narozeninám nebo jen tak pro radost. Tištěné kupony se k vám také navíc dostanou velmi rychle - Česká pošta či Zásilkovna vám je doručí již 2-3 dny po připsání platby.

Herní kupony nabízí všechny své produkty lokalizované pro české účty a disponují také česky hovořící telefonickou zákaznickou podporou. Tato podpora vám pomůže v případech, kdy si třeba nevíte rady, jak uplatnit kupon, nebo potřebujete pomoci s navigací v cizojazyčném prostředí herních aplikací a webů.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama