Do Valorantu brzy dorazí nový sentinel. Jakých schopností se od Vyse dočkáme?
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Do Valorantu brzy dorazí nový sentinel. Jakých schopností se od Vyse dočkáme?

Do Valorantu brzy dorazí nový sentinel. Jakých schopností se od Vyse dočkáme?

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

Riot Games se chystají svou hru obohatit o další přírůstek mezi své agenty. Agentka číslo 26 se jmenuje Vyse a půjde o 25. postavu, za kterou si budete moci v této kompetitivní FPS hře zahrát. Pojďme si říct kdy a představit si její zajímavé schopnosti s naprosto unikátní ulitmátkou.

Reklama

Vyse se jako šestá připojí do řad sentinelů, ale je vůbec prvním z nich disponující svým vlastním flashem. Jejím úkolem bude poskytovat podporu svým spoluhráčům pomocí svých následujících schopností, které budou dle prvního pohledu nejúčinnější za obranu. Podobně, jako je tomu u dalších sentinelů, kteří si svůj set-up musí připravit před začátkem kola.

Schopnosti

Razorvine (C)

Vyse na zem umísí hnízdo plné břitev, které není vidět. Po aktivaci se břitvy rozrostou, zpomalují nepřátele a působí jim poškození.

Shear (Q)

Vyse na zem umístí skrytou past v podobě vláken z tekutého kovu. Poté, co ji nepřítel překročí, vyroste za ním na chvíli nezničitelná zeď.

Arc Rose (E)

Vyse umístí skrytou růžici po jejíž zaktivování oslepí hráče, kteří se flashi nevyhnou. Je možné ji opět zvednout a přemístit. 

Steel Garden (X)

Vyse vystřelí proud kovových ostnů, které zasaženým nepřátelům zadřou primární zbraně a nechají je odkázané na jejich zbraně sekundární.

Datum vydání

Za Vyse si budou moci hráči zahrát od začátku 2. Aktu 9. Epizody, který je stanoven na 27. nebo 28. srpen v závislosti na regionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama