"Děláme velké změny," tvrdí nováček Astralis
Esport CS:GO Článek "Děláme velké změny," tvrdí nováček Astralis

"Děláme velké změny," tvrdí nováček Astralis

Michael Douša

Michael Douša

14. 7. 2022 14:24

Play-off sice ještě nezačaly, Kolín ale žije i v zákulisí. A my jsme u toho!

Reklama
Play-off sice ještě nezačaly, Kolín ale žije i v zákulisí. A my jsme u toho! Tentokrát se nám povedlo promluvit si s nováčkem v legendárním dánském týmu.

 Astralis od odchodu Philipa "Lucky" Ewalda a příchodu Asgera "Farlig" Jensena neměli zrovna nejlepší výsledky. Jen málokdy se jim podařilo na velkých turnajích dostat do lepší poloviny týmů a rozhodně nedostávali jména, které Astralis nesou.  "Měli jsme krušné začátky, ale konečně se situace lepší," přiznal mezi řečí Farlig.

"Od IEM Dallas ale děláme velké změny a začíná se to vyplácet," tvrdí dvaadvacetiletý střelec. Na IEM Cologne se jim podařil překvapivý úspěch - probojovali se do nejlepší šestice a nebýt prohry proti současným světovým dvojkám FaZe by měli rovnou zaručený post v semifinále.

"Děláme velké změny," tvrdí nováček Astralis

Photo credits: PGL

Je třeba taktickému duu Lukas "gla1ve" Rossander a Benjamin "blameF" Bremer přiznat takový úspěch, který nelze připsat jednoduchým oponentům. V play-inu eliminovali hned dvě opravdu solidní sestavy Complexity a BIG, na což úspěšně navázali i na hlavní stagi. Tam poslali do spodního pavouka dvě papírově lepší týmy, a to brazilské FURIA a ruské Cloud9.

V pátek na Dány čeká mladý evropský mix MOUZ včetně slovenského střelce Davida "frozen" Čerňanského. Povede se Dánům protáhnout úspěšnou šňůru, nebo dostanou čeští a slovenští fanoušci zadostiučinění vítězstvím MOUZ? To zjistíme již brzy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama