CS:GO je jako vtip oproti Valorantu, prohlásil Shroud
Esport Článek CS:GO je jako vtip oproti Valorantu, prohlásil Shroud

CS:GO je jako vtip oproti Valorantu, prohlásil Shroud

David Jiránek

David Jiránek

26. 7. 2022 13:55

Riot vytvořil daleko těžší taktickou střílečku.

Reklama

CS:GO veterán a navrátivší profesionální hráč Shroud se nechal slyšet s názorem na obtížnost Valorantu oproti CS:GO. V obou hrách má kanadský hráč tisíce odehraných hodin, přičemž v titulu od Riot Games bude reprezentovat esport celek Sentinels.

Michael "Shroud" Grzesiek sdělil, že Counter-Strike je oproti Valorantu jako vtip. Střílečka od Riotu je podle něho daleko těžší, za což by mohl fakt, že se zde nacházejí lepší hráči. "Možná je to také kvůli tomu, že jsou zde soutěživější lidé", dodal Shroud na streamu 23. července.

Valorant a Counter-Strike přistupují k řadě strategických prvků odlišně. V CS:GO nalezneme taktické vybavení u všech postav, granát, smoke nebo flash si může koupit kdokoliv. Valorant na druhou stranu nabízí tyto prvky skrze agenty a jejich schopnosti. Právě pestrost schopností je hlavní odlišností Valorantu, která se tím přibližuje spíše dalšímu titulu Overwatch.

Podle jednoho z tweetů Sentinels tým scrimuje a výsledky jsou dobré. Nicméně může jít o vtip. Pravdu se dozvíme až 1. srpna, kdy startuje VCT: Last Chance Qualifier, kde Shrouda uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama