Chyť je všechny! Nová Pokemon aplikace nahrává prdy i chrápání
Gaming Článek Chyť je všechny! Nová Pokemon aplikace nahrává prdy i chrápání

Chyť je všechny! Nová Pokemon aplikace nahrává prdy i chrápání

Jarmil Černý

Jarmil Černý

Uživatelé nové aplikace Pokemon Sleep jsou rozčarovaní.

Reklama

Uživatelé nové aplikace Pokemon Sleep jsou rozčarovaní po tom, co si v aplikaci poslechli svoje prdění a chrápání. Hra sleduje hodiny a kvalitu spánku uživatele, za které je následně odměňuje.

Pokemon Sleep také nahrává zvuky, které vyluzujete vy nebo se objevují v okolí vašeho telefonu během toho, co spíte. Někteří uživatelé zůstali rozčarovaní po tom, co zjistili, že některé nahrávky obsahují chrápání a prdění uživatelů, což se pochopitelně dalo očekávat.

S takovým výsledkem se odvážně pochlubil jeden z uživatelů Twitteru. „Díky PokemonSleep. Jsem rád, že v posteli takhle prdím.“ Na to reagoval jeden z dalších uživatelů: „Už vím, proč jsem si vypnul nahrávání. Nikdo, včetně mě, nikdy nechce slyšet tuhle tragédii.“

Se stejným  „problémem“ se potýká i další uživatel. „Jaký je PokemonSleep? No, nahrává moje prdy a chrápání, což je elegantní,“ napsal na Twitter. Aplikace se brzy rozšíří i do dalších zemí, lze tedy očekávat, že se i hromada dalších uživatelů pochlubí se svými zážitky z jejich spánkového procesu.

Aplikaci lze také propojit s Pokemon Go Plus+, která automaticky protáčí pokestopy a chytá pokémony. Po propojení těchto dvou aplikací si lze například nastavit Pikachu jako budík.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama