Český Beat Saber opustil early access
Gaming Článek Český Beat Saber opustil early access

Český Beat Saber opustil early access

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

31. 5. 2019 04:07

Česká hudební hra Beat Saber opustila na Steamu early access a přináší několik novinek.

Reklama

Úspěšná česká hudební hra Beat Saber od studia Beat Games byla vydaná na Steamu v rámci early access již v roce 2017. Nyní PC verze, po vzoru té na Playstation, opustila předběžný přístup.

Beat Saber prodala už přes milion kopii a dobyla svět. Jedná se také o jednu z nejúspěšnějších VR her vůbec a pokud jste majitelé některého z VR setu, rozhodně byste tuto českou hru neměli minout. Pokud se naopak stále rozmýšlíte nad koupí VR setu, tato hra by vás o koupi mohla rozhodně přesvědčit. Pro ty, kteří o Beat Saberu zatím neslyšeli, jedná se o hru, kde s pomocí světelných mečů rozbíjíte objekty jezdící proti vám v rytmu jedné ze stovek hudebních skladeb. Ač se to na první pohled nemusí zdát, hra je rychlá, zábavná, rozhodně se u ní nebudete nudit a určitě u hraní propotíte nejedno tričko.

Vydáním ale tento úžasný příběh rozhodně nekončí. Autoři při příležitosti oficiálního vydání přináší i dlouho očekávaný level editor, který umožní hráčům vytvářet vlastní úrovně. Součástí jsou také menší úpravy - nové možnosti grafického nastavení, vylepšené nasvícení scény a upravené hitboxy bomb. Do budoucna také autoři slibují úrovně zdarma a oficiální skladby od světových umělců.

Beat Saber je k dispozici na Steamu, Oculus Store a také na Playstation 4 Storu za 30 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama