Česká strategie Mashinky přidává odpadky a jejich dopad na město
Gaming Článek Česká strategie Mashinky přidává odpadky a jejich dopad na město

Česká strategie Mashinky přidává odpadky a jejich dopad na město

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 10. 2022 17:45

Hráči v šesté epoše se musí připravit na další problémy.

Reklama

Oblíbená indie strategie Mashinky, která vzniká pod vedením pouze jednoho vývojáře Jana Zeleného, se rozrůstá o neplánovaný update. Novinka Garbage totiž vznikla z dříve neplánovaného nápadu, který nakonec podpoří nejen postup k vydání plné hry, ale také obtížnost v šesté epoše.

Odpad produkují budovy nejvyšší úrovně a na své okolí vrhají negativní efekt. Hráči mohou odpadky vozit na skládku vytvořenou u některé z odlehlých stanic, případně vylepšit uhelnou elektrárnu a z odpadu vyrábět elektřinu. Asi nejlepší možností je vytvořit továrnu na recyklaci odpadu.

Doprava odpadů může probíhat po silnici skrze nákladní vozy, nebo po železnici, kam se dostávají nové specializované vozy. Hráči také dostanou nástroje na sledování znečištění města a budov, které jsou odpadem zahlceny.

Systém odpadků se ve hře objeví až v 6. epoše, hráči v předchozích epochách potěší přidání technologie TXAA a další grafických funkcí. Jan Zelený pak upozorňuje, že se Mashinky dále posouvají k vydání poslední 7. epochy a finální verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama