Čech forsyy zabodoval u Američanů
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Čech forsyy zabodoval u Američanů

Čech forsyy zabodoval u Američanů

Michael Douša

Michael Douša

30. 4. 2023 22:34

David “forsyy” Bílý získává pozitivní zkušenost i přes nezdařený zápas

Reklama

David “forsyy” Bílý získává pozitivní zkušenost i přes nezdařenou koncovku zápasu.

David “forsyy” Bílý se ukázal na CCT Central Europe Series 6 jako záskok u amerických Evil Geniuses za AWPera Jerrica “wiz” Jianga, který jim na první dvě mapy vypadl. 

 

 

Čech je momentálně mimo aktivní sestavu týmu SINNERS, tzv na lavičce je od listopadu minulého roku, kdy ho nahradil Tomáš “oskar” Šťastný, za americký tým se ale ukázal v nejlepším světle, z celého mužstva měl nejlepší skóre. Za SINNERS naposledy hrál minulý měsíc na CCT Central Europe Series 5. Právě SINNERS se narozdíl od Evil Geniuses v eventu dostali na krásné 3.-4. místo, porazili jména jako 1WIN nebo Copenhagen Flames. 

Proti EYEBALLERS jim bohužel ani Davida úžasné skóre nepomohlo. I přes to, že s jeho pomocí vyhráli Overpass se sebevědomým náskokem 16-9 byli poraženi 2-1. Inferno jim ani s jejich AWPerem, na kterého jsou zvyklí, nepřálo. Jerrico “wiz” Jiang neměl dostatek času na to se ve hře zorientovat a mít tak dostatečný dopad. Rozhodující mapa skončila 10-16. Jejich pobyt na této akci nebyl dlouhý, tento zápas je vyřadil ještě před tím, než se vůbec mohli podívat do Play-off. CCT se tak pro Evil Geniuses stává dalším zklamávajícím výsledkem v tomto roce.

Sám David “forsyy” Bílý hodnotí zkušenost s Evil Geniuses jako pozitivní. Na sociálních sítích tvrdí, že se celou hru cítil komfortně a že si to užil. Získává tak novou zkušenost s cizokrajným týmem, ač takto problémovým. Zamíří jeho kroky za oceán?

Finále celé CS:GO akce probíhá mezi francouzskými HEET a ukrajinskými Monte, vítěz si odnáší 22 tisíc amerických dolarů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama