Bulánci přejdou na free-to-play model
Gaming Článek Bulánci přejdou na free-to-play model

Bulánci přejdou na free-to-play model

Adam Němec

Adam Němec

31. 7. 2023 17:11

Zdarma si zahrajete dosud dostupný obsah, za budoucí přídavky zaplatíte.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že český SleepTeam se svou snahou vzbudit v hráčích nostalgii předěláním Bulánků a následným vydáním na Steamu tak úplně neuspěl. Hra si drží cenovku 15,99 euro, smíšené recenze a dle SteamDB se hra málokdy dočká byť jediného hráče. Její vrchol byl pouze 234 aktivních hráčů a to v den vydání.

Hlavní příčinou tohoto problému byl hlavně chybějící on-line multiplayer, věc kterou by snad každý u hry tohoto typu čekal ihned při vydání, obzvlášť, když ho měla i původní verze hry z roku 2001. Podporovatelé ze Startovače ho sice měli dostupný o něco dříve, ale hráči, kteří si hru pouze koupili se ho dočkají až 1. srpna, tedy téměř třičtvrtě roku od vydání hry. SleepTeam navíc oznámil, že se hra po měsíci přesune na free-to-play model.

Bulánci přejdou na free-to-play model

Co si zahrajeme zdarma?

Dle informací na oficiálním bulánčím webu se ve free-to-play verzi hry kromě on-line multiplayeru, který by měl být samozřejmostí, dočkáme celkem čtyř lokací, z nichž tři budou z původní hry (Pohádka, Továrna, Disko) a jedna bude zbrusu nová (Pokojíček). V těchto lokacích, které by měly mít více podlaží, si budeme moci zahrát tři klasické herní režimy Deathmatch, Team Deathmatch a Capture The Flag, ale i několik nových režimů jako Útěk z vězení. Zároveň si budeme moci vyzkoušet plný arzenál klasických zbraní z původní hry, porovnat výsledky polštářových bitev s přáteli a podívat se na videa o bulánčí historii.

Co si vývojáři připravili pro platící hráče?

Všichni hráči, kteří si hru koupí do 1. září a hráči, kteří si připlatí po přesunu na free-to-play model se dočkají „Továrny na hrdiny,“ ve které si budou moci namalovat svůj vlastní polštář, brutálního režimu, balíčku map, ve kterém se, mimo jiné, bude nacházet Bludiště, Bojiště, Vesmírná stanice a Ledová krajina a na závěr také editoru map a příběhové kampaně o válce polštářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama