BLAST Premier Fall Showdown je za námi, kdo se probojoval do Fall Final?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-BghWWC7/A
Esport CS 2 Článek BLAST Premier Fall Showdown je za námi, kdo se probojoval do Fall Final?

BLAST Premier Fall Showdown je za námi, kdo se probojoval do Fall Final?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Hned po IEM Cologne měly týmy na BLAST Premier Fall Showdown poslední šanci na místo na Fall Final později v tomto roce. Komu se dařilo a kdo naopak pohořel?

Reklama

Z BLAST Premier Fall Groups neúspěšných 16 dostalo šanci se tradičně utkat mezi sebou v Fall Showdown, kde se v sérii BO3 zápasů vybrali dva, kteří se kvalifikují do Fall Final. Poprvé po čtyřech letech se do Showdown propadli například FaZe, ale objevila se i jiná velká jména jako například HEROIC či Ninjas in Pyjamas.

Již v prvním kole zápasů se vyřadilo osm, mezi těmi třeba GamerLegion nebo právě již zmínění Ninjas in Pyjamas, kterým se poslední dobou moc nedaří. Do čtvrtfinále se probojovali FaZe, paiN, OG, Falcons, Complexity, BIG a Virtus.pro. 

Všechny čtvrtfinálové zápasy skončily 2-1, šlo tak o výživnou podívanou. Vítězně ale odešli pouze čtyři, a to FaZe, OG, Falcons a ruští Virtus.pro, kteří se následně utkali v posledním kole Showdown.

Úplnými vítězi, kteří se nadále kvalifikovali do Fall Final, byli FaZe a Falcons, kteří oba vyhráli rychle a jednoduše 2-0 proti svým oponentům a dostanou tak koncem září možnost vyhrát lístek na World Final. Ve Fall Final se utkají se jmény jako G2, IEM Cologne vítězi NaVi, ale i například americkými hvězdami Liquid.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama