Beyond Good and Evil stažen ze Steamu. Remaster k dvacetiletému výročí je za dveřmi
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Beyond Good & Evil Článek Beyond Good and Evil stažen ze Steamu. Remaster k dvacetiletému výročí je za dveřmi

Beyond Good and Evil stažen ze Steamu. Remaster k dvacetiletému výročí je za dveřmi

Matouš Sychra

Matouš Sychra

20. 6. 2024 11:30

Beyond Good and Evil stažen ze Steamu. Zároveň bychom se měli v nejbližších dnech dozvědět více o chystaném remasteru. Půjde o edici k dvacátému výročí od vydání.

Reklama

Beyond Good and Evil stažen ze Steamu. Ubisoft se rozhodl pouze den před plánovaným představením remasteru klasické pecky odstranit hru z platformy Steam a nechat ji pouze v obchodě GOG. 

Krok je to zajímavý, nicméně bychom se zanedlouho dozvědět více o plánové edici k dvacátému výročí od vydání Beyond Good and Evil s názvem Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition. Bližší informace bychom se měli dozvědět na akci Limited Run Games Showcase, která proběhne 20. června. Zároveň jsme dostali malý teaser prostřednictvím příspěvku na X, který láká na již zmíněnou akci. Samotná edice by poté měla být remasterem původní hry.

Edice byla již dříve prozrazena. Díky záznamům ratingové agentury víme, že se hra pravděpodobně dostane na PS4, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a PC. Zároveň Ubisoft omylem v listopadu minulého roku vypustil tuto edici na Xbox Store, ta byla obratem stažena z obchodu. Ubisoft to označil za technickou chybu a zároveň avizoval vydání této edice na začátek letošního roku. Jak víme, tak začátek roku už není, ale remaster je dveřmi, čímž si můžeme být téměř jisti, díky zveřejněnému teaseru na X. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama