Američtí Liquid plánují velké změny, co můžeme očekávat?
i Zdroj: Liquid na ESL Pro League Season 18 || Copyright: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Američtí Liquid plánují velké změny, co můžeme očekávat?

Američtí Liquid plánují velké změny, co můžeme očekávat?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

25. 10. 2023 13:20

Dánští Heroic před nedávnem ohlásili odchod jejich dosavadního kapitána a největší legendy, na to reagují američtí Liquid. Zálusk mají na velké hráče z celosvětové scény, zatím ale nic není definitivně potvrzeno.

Reklama

Posledními změnami prošli Liquid před čtyřmi měsíci, kdy odešel Jonathan „EliGE“ Jablonowski do Complexity a jejich dlouholetý kapitán, s dvouletou pauzou pro hraní Valorantu, Nick „nitr0“ Cannella se rozhodl odejít do hráčského důchodu.

Po těchto změnách se kapitánem stal Lotyš Mareks „YEKINDAR“ Gaļinskis a dva chybějící hráče nahradili Robert „Patsi“  Isyanov a Aleks „Rainwaker“ Petrov. Od těchto změn se týmu nedaří a přišel tak čas na nové, poněkud drastické změny.

Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán
i Zdroj: Michael Douša, Grunex.com

Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán

Zatímco insideři už otevřeně berou přechod Caspera "cadiaN" Mollera do Liquid jako hotovou věc, sám dánský sniper a…

21. 10. 2023 15:15

Podle webu Dust2.us se Liquid rozhodli, že se pokusí získat Russela „Twistzz“ Van Dulkena z FaZe, který za ně už dříve hrál. Totožný web přinesl také informaci, že Kanaďan jednal i s Vitality, ale vypadá to, že Liquid ho lákají víc, měl by díky tomuto angažmá šanci zahrát si v jejich dresu po skoro třech letech.  

Další hráč, kterého by si organizace ráda připsala na soupisku je již zmíněný Casper „CadiaN“ Møller, bývalá hvězda Heroic. S tím možná také souvisí to, že momentálnímu AWPerovi týmu Liquid, Joshovi „oSee“ Ohmovi, bylo umožněno hledat si jiný tým.

Okolo Liquid koluje mnoho dalších neověřených informací, spekuluje se dokonce i o Brazilcích Felipu „skullz“ Medeirosovi a Wiltonu „zews“ Pradovi, který byl jejich bývalým coachem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama