Amazon Prime Gaming v srpnu rozdá dvacet her
i Zdroj: Eidos Montreal
Hry zdarma Článek Amazon Prime Gaming v srpnu rozdá dvacet her

Amazon Prime Gaming v srpnu rozdá dvacet her

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1
Platformy Steam Steam

Tomb Raider, Baldur's Gate nebo Deus Ex jsou jen zlomkem nabídky, kterou v srpnu chystá předplatná služba Amazon Prime Gaming. Až dvacet her si předplatitelé budou moci přidat do knihovny na Steamu.

Reklama

Amazon v novém příspěvku na blogu oznámil plán her, které bude možné získat v rámci předplatné služby Prime Gaming. Platforma nabídne dvacet solidních titulů, mezi kterými lze najít nezávislé počiny i populární velké značky.

Na Epicu je zdarma solidní puzzle hra s medvědem dřevorubcem
i Zdroj: FinalBoss Games

Na Epicu je zdarma solidní puzzle hra s medvědem dřevorubcem

Epic Games Store v následujícím týdnu rozdává nezávislý dřevorubecký titul, který však neztrácí na kvalitě.

Noví uživatelé mohou využít bezplatného sedmidenního zkušebního období, poté předplatné stojí 5,99 dolaru, tedy zhruba 140 korun. 

Hry se v nabídce objeví postupně. Od 1. srpna ale je již možné získat Deus Ex: Mankind Divided, Tomb Raider: The Angel of Darkness, Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles a SteamWorld Heist.

Od 8. srpna lze získat Trek to Yomi, South of the Circle, Gravity Circuit, Kraken Academy a Loop Hero. Následující týden přibydou Baldur's Gate 2: Enhanced Edition, Beholder 3, Hard West 2, En Garde! a Stray Gods: The Roleplaying Musical. 

Další várka bude 22. srpna, která přidá hry Grime: Definitive Edition, KeyWe, Figment 2: Creed Valley, Spells & Secrets a Young Souls.

Zároveň ještě mohou aktivovat patnáct titulů z předchozího měsíce, mezi kterými jsou například The Forgotten City, Maneater, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge a další.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama