Aleksib se rozloučí s G2, naznačuje na Twitteru
Esport CS:GO Článek Aleksib se rozloučí s G2, naznačuje na Twitteru

Aleksib se rozloučí s G2, naznačuje na Twitteru

Michael Douša

Michael Douša

16. 7. 2022 18:09

"Mám dovoleno hledat možnosti jinde," zveřejnil finský stratég

Reklama
"Mám dovoleno hledat možnosti jinde," zveřejnil finský stratég na svém osobním Twitteru.

Konec roku 2021 se zdál pro tehdejší sestavu G2 extrémně dobrý, majiteli týmu, Carlosu "ocelote" Rodriguezovi, to ale pořád nebylo dost. Rozhodl se tak udělat v sestavě velké změny a udělat nákupy za miliony - jedním z nich i příchod Aleksiho "Aleksib" Virolainena na místo Nemanji "nexa" Isakoviće.

Ten krok se mnohým fanouškům i analytikům úplně nepozdával a zjevně oprávněně - výsledky nebyly takové, jak si fanoušci představovali. O to méně majitel týmu. Místo toho, aby G2 vyhrávali Majory, čekaly na ně trpké konce, mnohdy ještě před play-off. Poslední turnaj sezony, IEM Cologne, nebyl výjimkou.

G2 se rozloučili ještě před play-off po prohrách proti Movistar Riders a NIP. To byla zjevně pro Carlose poslední kapka. "Je trapné začít CS:GO prázdniny, když hrajem nejhůř. Mám hodně nad čím přemýšlet," napsal před necelým týdnem kryptickou zprávu na Twitter. A přemýšlení na sebe nenechalo dlouho čekat - Aleksib se s týmem s největší pravděpodobností rozloučí. 

Není jisté, kdo by Aleksiho měl nahradit - spekuluje se o mladém talentovi YEKINDARovi, toho si ale dost možná zaberou Liquid, u nichž na IEM Cologne zaskakoval. Zbytek je ovšem ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama