Agraelus chystá spolupráci s Danielem Vávrou při příležitosti vydání Kingdom Come: Deliverance 2
i Zdroj: Warhorse Studios press kit
Zábava KCD2 Článek Agraelus chystá spolupráci s Danielem Vávrou při příležitosti vydání Kingdom Come: Deliverance 2

Agraelus chystá spolupráci s Danielem Vávrou při příležitosti vydání Kingdom Come: Deliverance 2

Jarmil Černý

Jarmil Černý

8. 5. 2024 16:10

Největší český herní streamer Agraelus potvrdil komunitou velmi očekávanou událost. Streamer při příležitosti vydání Kingdom Come: Deliverance 2 připravuje spolupráci s Danielem Vávrou.

Reklama
Reklama

Agraelus alias Vojtěch Fišar patří mezi nejsledovanější herní streamery v Česku a na Slovensku. Podařilo se mu také vytvořit český rekord ve sledovanosti. Jeho pozvání v září roku 2020 přijal zakladatel Warhorse Studios a herní vývojář Daniel Vávra. Ten má na svědomí hry jako je Mafia: The City of Lost Heaven či Kingdome Come: Deliverance. Při společném hraní Mafie je na platformě Twitch.tv sledovalo bezprecedentních 54 tisíc diváků, což je vyneslo mezi celosvětově nejsledovanější streamy na platformě. Kromě stanovení nového rekordu sledovanosti se jim podařilo vybrat 775 tisíc korun pro charitativní účely.

Kingdom Come: Deliverance 2 - kdy vyjde, čeština, dabing
i Zdroj: Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance 2 - kdy vyjde, čeština, dabing

Kingdom Come: Deliverance 2 bylo odhaleno. Studio Warhorse představilo zasazení děje a přiblížilo termín vydání. Chybět…

18. 4. 2024 21:00

Nyní Agraelus potvrdil, že s Danielem Vávrou připravují další společnou aktivitu. Podle streamerova vyjádření by mělo opět jít o společný livestream, ve hře jsou ale i jiné možnosti spolupráce. „Mluvil jsem s Danem Vávrou, pokud všechno dobře dopadne, do konce roku by mohl být stream s Danem Vávrou nebo nějaká jinačí aktivita,“ poodhalil plány během livestreamu, jehož záznam již není veřejně dostupný, redakce Grunexu jej ale má k dispozici. Načasování není zcela náhodné, jelikož Vávrovo Warhorse Studios oznámilo na letošní rok vydání druhého dílu české hry Kingdom Come: Deliverance, livestream s největším českým streamerem by tak mohl posloužit jako skvělá marketingová aktivita a propagace připravovaného středověkého RPG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama