Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus
i Zdroj: One More Level
Gaming Článek Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus

Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus

Václav Brixí

Václav Brixí

3. 5. 2024 11:00

Od 7. dubna si budou moci předplatitelé všech programů PS Plus vyzvednout 4 herní tituly. Kromě fotbalového simulátoru je v nabídce například akční Ghostrunner 2.

Reklama

Pomalu začíná květen a vlastníci konzolí PS4 a PS5 mají posledních pár dní na to, aby si vyzvedli dubnové hry pro předplatitele programu PlayStation Plus. Již 7. dubna totiž stávající nabídku nahradí čtveřice nových titulů. Mezi hlavní tahouny se tento měsíc řadí následník série FIFA, fotbalový simulátor EA Sports FC 24 a taktéž akční platformovka Ghostrunner 2, která si vysloužila i nominaci v kategorii nejlepší akční hra roku 2023. Zkrátka nepřijdou ani příznivci alternativnějších puzzle titulů, které zde zastupuje izometrická hříčka Tunic. Milovníci stříleček pak budou spokojeni díky rozšíření Lightfall pro hru Destiny 2.

EA Sports FC 24 Standard Edition

V rámci zatím nejnovějšího přírůstku do původně zvané série FIFA si hráči budou moci vyzkoušet doposud nejpřesnější a nejautentičtější sportovní zážitek na jejich konzolích. Kromě klasické standardní edice hry však obdrží i startovní balíček pro jejich Ultimate Team, který bude obsahovat 11 netrejdovatelných hráčů s hodnocením 82 a výš a taktéž kartu jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob coby ikonického zapůjčeného hráče na 7 zápasů.

Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus

Ghostrunner 2

Tento titul hráčům nabídne pohlcující akční zážitek v kyberpunkově pojatém futuristickém městě. Hra je od samého začátku ve vysokém tempu a vyžaduje od hráčů notnou dávku pozornosti a soustředění. Nepřátelé se učí podle toho, jakým stylem proti nim hráč vystupuje, což podtrhuje unikátnost každého pokusu. Nelineární design úrovní v kombinaci s pasážemi, ve kterých se hlavní postava prohání na motorce, posouvají celý koncept dál, než tomu bylo v prvním dílu, který se rovněž těšil skvělému hodnocení hráčů i kritiky.

Ghostrunner 2
i Zdroj: https://www.xboxachievements.com/game/ghostrunner-2/screenshots/
Ghostrunner 2

Tunic

Ve hře Tunic se hráči vydají do nehostinného světa plného temných lesů, rozlehlých ruin, labyrintů a katakomb. Ve stylizované izometrické adventuře budou mít hráči za úkol objevit skryté poklady a tajné techniky, které jim pomohou pokračovat dále v cestě. Na té se budou potýkat s obrovitými bestiemi i malými vychytralými nepřáteli hluboko pod zemí. Souboje pak prověří i jejich pozornost, jelikož bude třeba rozvážné zvolit strategii a správně střídat útoky, blokování nebo parírování.

Tunic
i Zdroj: https://store.steampowered.com/app/553420/TUNIC/?l=czech
Tunic

Destiny 2: Lightfall

Rozšíření Lightfall vezme hráče do neonové metropole, jakou v Destiny ještě neviděli. Potkají se s novými frakcemi a zapojí se do boje proti Shadow Legion, která se chystá zdevastovat skryté město Neomuna. Rozšíření přidává rovněž nové Temné schopnosti a podtřídu “Strand”. Díky novému vybavení se rozšířených možností dočká i vertikální pohyb, který by měl být nyní dynamičtější a rychlejší.

Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama