Prohlédněte si nové ukázky ze hry The Wolf Among Us 2
i Zdroj: Telltale Games
Gaming The Wolf Among Us 2 Článek Prohlédněte si nové ukázky ze hry The Wolf Among Us 2

Prohlédněte si nové ukázky ze hry The Wolf Among Us 2

Václav Brixí

Václav Brixí

20. 4. 2024 14:50

The Wolf Among Us 2 má za sebou velmi komplikovaný vývoj a nikdo si není jistý v jakém stádiu se hra nachází. Geoff Keighley se snaží hráče uklidnit novými screenshoty.

Reklama
Reklama

Po velmi komplikovaném vstupu do vývoje se konečně hráči dočkávají nějakých nových střípků informací o připravovaném pokračování oblíbené adventury The Wolf Among Us. První epizoda tohoto herního cyklu spatřila světlo světa v roce 2013. O necelý rok později byla završena vydáním finální páté epizody. Konec první série vyloženě vybízel k pokračování a nadšení fanoušci jej od té doby netrpělivě vyhlížejí.

Na události Comic Con v kalifornském San Diegu v roce 2017 se zástupci studia Telltale rozhodli ohlásit, že začínají pracovat na pokračování příběhu Bigbyho Wolfa. Hra měla původně vyjít již v roce 2018, ale záhy přišel odklad na další rok. V té době započaly i vážné finanční problémy studia, které nakonec muselo ukončit činnost. Nedlouho poté se na internetu objevila zpráva, že je Telltale Games opět naživu díky záchraně od společnosti LCG Entertainment. Na konci roku 2019 byl pak v rámci akce The Game Awards představen krátký teaser, který potvrdil opětovný start vývoje hry The Wolf Among Us 2. Fanoušci byli pochopitelně nadšeni. Od té doby však opět zavládlo informační ticho.

To přerušilo až nedávné vyjádření společností Deck Nine a Telltale Games, které bez poskytnutí konkrétnějších detailů potvrdilo, že se na hře stále pracuje. Bližší představu nám nabízí až nyní Geoff Keighley v příspěvku na sociální síti X, ve kterém zveřejňuje několik screenshotů přímo ze hry. V jaké fázi vývoje se hra nachází můžeme na základě pár obrázků jenom těžko soudit. Je však velice pravděpodobné, že se více informací dozvíme v rámci některé z plánovaných video herních konferencí, které budou probíhat na začátku léta. Třeba právě na Summer Game Festu, který pořádá výše zmíněný Geoff Keighley.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama