Přihlaste se zdarma do otevřeného testu hry Hades 2
i Zdroj: Supergiant Games
Gaming Hades II Článek Přihlaste se zdarma do otevřeného testu hry Hades 2

Přihlaste se zdarma do otevřeného testu hry Hades 2

Václav Brixí

Václav Brixí

17. 4. 2024 16:19

Studio Supergiant Games spouští technický test pro hru Hades 2. Chtějí vyladit poslední velké chyby, než spustí plánovaný předběžný přístup. Přihlásit se může kdokoliv.

Reklama

Plánovaný předběžný přístup titulu Hades 2 se kvapem blíží a studio Supergiant Games nechce nic podcenit. Proto se rozhodlo spustit ještě technický test, do kterého se může přihlásit kdokoliv s přístupem k platformě Steam. Jednoduše pomocí jednoho kliknutí zažádáte o přístup a budete čekat, zdali tvůrci vaši žádost schválí. Nutno podotknout, že by test měl pojímat pouze malou skupinu hráčů. Konkrétní čísla však nepadla.

Rozhodně však neočekávejte od technického testu plnohodnotný herní zážitek. Obsahu by zde mělo být značně méně, než v plánovaném předběžném přístupu a půjde především o testování základních mechanik za účelem odstranění potenciálních bugů. Nejistá je taktéž délka celého testu. Podle zprávy, kterou zástupci studia zveřejnili, bude test delší než týden, ale rozhodně nepřesáhne délku jednoho měsíce.

Co se týče nadcházejícího předběžného přístupu, taktéž nemají vývojáři konkrétní datum spuštění, které by mohli hráčům nabídnout. Vše se bude prý odvíjet od toho, kolik chyby technický test odhalí, jak dlouho bude trvat a samozřejmě, jak rychle se jim podaří chyby odstranit. Oproti technickému testu by předběžný přístup měl obsahovat zbytek základního obsahu, který by se měl časem rozšiřovat pomocí pravidelných aktualizací. Příběh celé hry by se tak měl pomalu odkrývat s každým dalším updatem, který bude postupně představovat nové postavy a prohlubovat vztahy s již známými charaktery. To vše pak vyvrcholí spuštěním verze 1.0, která bude obsahovat závěr příběhu a dokončovací úpravy.

Po vydání se na hru mohou těšit hráči na konzolích PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a samozřejmě PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama