Pohádka končí, FaZe porazili draka!
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Pohádka končí, FaZe porazili draka!

Pohádka končí, FaZe porazili draka!

Michael Douša

Michael Douša

29. 3. 2024 11:30

Finn "karrigan" Andersen ukázal opravdový majstrštyk. Nejenže převezl Spirit už na výběru map, ale dokázal dovést svoje spoluhráče k těsnému, ale přesto přesvědčivému vítězství.

Reklama

Karrigan ukázal, že před domácím publikem se jenom tak neztrapní. Ukázal dávnou dánskou taktiku, a to obrovské překvapení už při výběru map. Stejně jako Astralis v Berlíně převezli Liquid, tentokrát byla řada na karriganovi s FaZe. Jako decider totiž svými bany vybral Vertigo, tedy mapu, kterou FaZe nikdy předtím na takto důležitém zápase nehráli. Spirit tak nemohli čekat, s čím se FaZe vytasí.

To ale neznamená, že jsme na vrcholu rozestavěného mrakodrapu viděli totální dominanci ze strany evropského mixu, ba naopak. Stejně jako na Nuku se šlo až do přesčasu, a FaZe měli mnohokrát namále. Nakonec to byl ale legendární 1v2 clutch ze strany veterána Havarda “rain” Nygaarda, který zajistil pro FaZe postup do semifinále. Jen se podívejte sami:

Jednoduše radost se dívat. Zatímco fanoušci Danila “donk” Kryškovce musí zamáčknout slzu, protože jim veteráni z FaZe rozbourali celé PickEm's, FaZe čeká další opravdu silný oponent, a to Vitality. Ti si včera natřeli Cloud9 na chleba, takže FaZe žádný odpočinek nečeká. Dnes se podíváme na dva podobně napjaté zápasy, a to NAVI proti Eternal Fire a MOUZ proti G2. No, jednoznačně bude nač se těšit.

Pohádka končí, FaZe porazili draka!
i Zdroj: PGL
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama