Podle zrušeného DLC měl být Trevor z GTA V úplně někým jiným
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming Grand Theft Auto V Článek Podle zrušeného DLC měl být Trevor z GTA V úplně někým jiným

Podle zrušeného DLC měl být Trevor z GTA V úplně někým jiným

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

26. 4. 2024 08:00

Uniklé informace o rozšířeních pro příběh hry z roku 2013 čas od času vyplují na povrch. Tentokrát se o určitých podrobnostech rozpovídali i samotní dabéři postav. Trevor, zločinec z povolání, měl být vykreslen v úplně jiném světle.

Reklama

V rozhovoru pro Streamily.com se dabéři dvou hlavních postav, Michaela De Santa a Trevora Philipse, mimo jiné rozpovídali konkrétněji o jednom z dodatků, který byl dříve herními vývojáři plánovaný. Podobně svá DLC obdržely i hry jako GTA 4 nebo Red Dead Redemption.

Podle všeho se však nakonec společnost Rockstar Games rozhodla zaměřit se více na GTA Online a tato příběhová rozšíření smetla ze stolu a to i přes to, že měli již nějakou část s dabéry natočenou.

Steven Ogg, dabér Trevora, prozradil i konkrétnější informace o původně zamýšleném DLC. Řekl, že točili scény, ve kterých hrál svou postavu jako tajného agenta pro federální úřady a připodobnil to k Jamesu Bondovi. Trevor měl být v civilu a i přes to, že se mu nemělo moc dařit, se měl snažit odvést svou práci pro federály co nejlépe.

Dabér Michaela, Ned Luke, vše potvrdil a dodal, že se všechno událo právě v době, kdy se stalo středem pozornosti GTA Online. Celý nápad se pak vytratil a Rockstar se k němu již nikdy nevrátil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama