Nejhorší map pool ever. CS2 profíci se bouří proti updatu
i Zdroj: Copyright: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Nejhorší map pool ever. CS2 profíci se bouří proti updatu

Nejhorší map pool ever. CS2 profíci se bouří proti updatu

Michael Douša

Michael Douša

26. 4. 2024 13:35

Každá změna má svoje fanoušky a nepřátele. Záměna Overpassu za Dust II ovšem zatím má spíše nepřátele. Silné názory se ozývají především ze Severní Ameriky...

Reklama

Ačkoliv přináší update spoustu pozitivních změn, po kterých hráči prahli už opravdu dlouho, Inferno se dočkalo méně klaustrofobního vzhledu a mnoho dalšího, jedna změna se mezi ostatními vyjímá. Dust II nahrazuje překopaný Overpass. Ten se ale spoustě hráčů, včetně těch profesionálních, vůbec nelíbí.

“Tohle je nejspíš nejhorší map pool v historii Counter-Striku,” sdílí sniper severoamerické sestavy NRG, Josh “oSee” Ohm. Další americký profík souhlasí - Jonathan “EliGE” Jablonowski si je v tomto názoru ještě jistější. “Nejhorší map pool ever IMO,” tweetnul EliGE.

Někteří ale nejsou až tak kritičtí, například AWPer a kapitán dánských Astralis, Nicolai “device” Reedtz. I přesto pro něj vyvstaly některé otazníky. “Miluju Dust2, ale nechápu, proč vyhodili Overpass. Myslím že jiné mapy mají stejné tempo hry jako Dust2, ale Overpass je opravdu rozdílný,” píše dánský veterán.

“První místo, které potřebuje update, je T spawn. Nemělo by tam být tolik možných bodů na spawn, a doufám, že nedají natvrdo jen pět směrem k longu,” rozepisuje svoje myšlenky. “Až moc her na Dustu bylo předem rozhodnutých tím, jak se spawnuli teroristé - pokud jste měli pět spawnů k longu, je to pro CT konec,” vysvětluje na závěr. Jak se s novou mapou Valve popasuje zůstává otázkou, nicméně očekáváme změny poměrně rychle - na tohle si Valve většinou dává pozor. Co si myslíte vy? Mělo Valve raději vyřadit Vertigo či Anubis, nebo souhlasíte s odstraněním Overpassu?

Novinky v CS2: Dust2 je zpět, nové buy menu i zbraně v levé ruce!
i Zdroj: Valve

Novinky v CS2: Dust2 je zpět, nové buy menu i zbraně v levé ruce!

Konečně jsme se dočkali dalšího velkého updatu do hry - kromě obměny map poolu nám přináší také spoustu novinek, které…

26. 4. 2024 11:55
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama