Nejen STYKO je venku z Apeks, co se v orgaizaci děje?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-P7Zkskp/A
Esport CS 2 Článek Nejen STYKO je venku z Apeks, co se v orgaizaci děje?

Nejen STYKO je venku z Apeks, co se v orgaizaci děje?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

1. 5. 2024 20:02

Norští Apeks páchají velké změny. Po ohlášení odchodu Martina "STYKO" Styka také oznámila, že všichni hráči sestavy jsou volní. Přišel čas na to, aby se Apeks ukázali v novém světle a nabrali nové, pravděpodobně mladé, talenty.

Reklama

Norská organizace Apeks, která byla více než dva roky domovem pro Martina "STYKO" Styka, se rozhodla pro velké změny. Vědělo se sice, že konkrétně STYKO bude odcházet nějakou dobu po PGL CS2 Copenhagen Major 2024 odcházet a měl pouze krátkodobou smlouvu, další krok Apeks byl překvapivý.

Martin “STYKO” styk byl součástí Apeks od ledna roku 2022. Nebyl to jeho první větší tým a jistě ani poslední. Jeho největší úspěch v Apeks, stejně jako jeden z největších úspěchů organizace samotné, byl BLAST.tv Paris Major 2023. Tam se evropská sestava dostala do semifinále a vybojovali si neuvěřitelné 3.-4. místo na posledním CS:GO Majoru v historii. Od té doby bohužel ale nic na větších eventech. 

Zanedlouho po oznámení definitivního odchodu STYKA z Apeks se objevilo oficiální oznámení Apeks, že všichni hráči jsou dostupní pro ostatní týmy. Dle vedení organizace je tato změna v rámci snahy o to, mít stále se vyvíjející tým s co nejlepšími hráči, jaké jen mohou mít.

Toto oznámení může vyvolat různé reakce na scéně. Je možné, že se stane to, co na podzim minulého roku a nastane chaos, kdy mnoho týmů bude měnit sestavy. Mnohem pravděpodobnější ale je, že Apeks místo svých dosavadních hráčů posbírají jiné, kteří byli odsunuti mimo hlavní sestavy jejich vlastních týmů a zde by mohli dostat šanci si znovu zahrát.

Ohlášení tohoto tahu ze strany Apeks je stále velmi čerstvé, takže jak se situace vyvine je ve hvězdách. My můžeme pouze doufat, že Martina “STYKO” Styka a jeho dosavadní spoluhráče čeká zářná budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama