MATYS odjíždí z EPL s prázdnou, eliminovali je Virtus.pro
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-Mwzxb2C/A
Esport CS 2 Článek MATYS odjíždí z EPL s prázdnou, eliminovali je Virtus.pro

MATYS odjíždí z EPL s prázdnou, eliminovali je Virtus.pro

Michael Douša

Michael Douša

28. 4. 2024 17:10

S čím kdo zachází, tím také schází. Fnatic tentokrát už nedokázali uhrát na nové ruské sestavě vítězství a musí se se slunnou Maltou rozloučit s nehezkým umístěním.

Reklama

Fnatic tvoří sestavu, která jednoznačně má velký potenciál. V současnosti jsou na 39. příčce světového žebříčku, ukazují ale, že nemusí být vždycky jenom otloukánkem. Bohužel, ESL Pro League nebyl zrovna ten turnaj, kde by předvedli úplně nejluxusnější Counter-Strike. Po prvním vítězství proti Virtus.pro se jejich sny o trofeji začaly poměrně rychle rozpadat.

Prohra 0-2 proti francouzským 3DMAX byla prvním nepříjemným políčkem, přičemž ani o den později se jejich situace příliš nezlepšila - proti Eternal Fire odešli také s prázdnou, tentokrát však už s lepším skore - 1-2, přičemž na poslední mapě dotáhli Turky až do přesčasu, tam ovšem zaškobrtli a nezvládli zastavit turecké momentum.

Posledním hřebíčkem do rakve tak byl zápas proti Virtus.pro, kteří se tentokrát opravdu nenechali rozhodit. Evgenij “FL1T” Lebeděv předvedl vynikající výkon na Anubisu, kde si vystřílel rating 1,85, proti čemuž se evropský mix fnatic jen těžko bránil. Slovenský talent Matúš “MATYS” Šimko tentokrát nedokázal urputnou palbu opětovat a držel se spíše ke chvostu tabulky.

Není ale všem dnům konec. Už v nadcházejícím týdnu se porvou o postup na YaLLa Compass, turnaj hraný v Abú Zabí v Spojených arabských emirátech, takže není čas ztrácet čas. Virtus.pro mezitím hrají poslední zápas o postup do play-off proti portugalským SAW, kde Rusové - nepřekvapivě - stojí na straně favoritů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama