LinkedIn plánuje zařadit hry. Profesní sociální síť tím chce nabídnout uživatelům zábavu
i Zdroj: Wikipedia, CC0 1.0 DEED
Gaming Článek LinkedIn plánuje zařadit hry. Profesní sociální síť tím chce nabídnout uživatelům zábavu

LinkedIn plánuje zařadit hry. Profesní sociální síť tím chce nabídnout uživatelům zábavu

Matouš Sychra

Matouš Sychra

18. 3. 2024 17:30

Profesní sociální síť LinkedIn chce na svoji platformu zařadit hry, aby uživatelům umožnila prohlubovat a vytvářet nové vztahy.

Reklama

LinkedIn je celosvětově známá sociální síť. Její využití není převážně volnočasové, jako je tomu například u Facebooku nebo Instagramu, ale spíše profesní. Primárně se využívá jako ukázka vašich pracovních zkušeností a dovedností nebo k navázání pracovních kontaktů.

V herním světě nám ovšem také není cizí. Pomocí této sociální sítě se mnohdy dozvídáme doplňující informace, které nebyly sděleny oficiální cestou. V posledním období jsme se díky ní bohužel dozvídali především o propouštění, či odchodech vývojářů.

Ovšem tentokrát i sám LinkedIn oznámil, že začne fušovat do her. Nejedná se sice o žádné velké tituly, ale i tak jde o překvapující novinky. LinkedIn plánuje přidat především menší logické a puzzle hry připomínající například herní segment The New York Times. V současné době již víme, že ve vývoji jsou hned tři hry. Queens, Inference a Crossclimb. 

„Hrajeme si s myšlenkou přidat puzzle hry do prostředí LinkedIn, abychom se trochu pobavili, prohloubili vztahy a snad i rozproudili konverzaci,“ řekl mluvčí LinkedIn serveru TechCrunch. V současné době se netuší, kdy by měly tyto hry dorazit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama