Kontroverzní český streamer Novby jde do klece, mlátit bude Tik Tokera
i Zdroj: Tisková konference Clash of The Stars
Zábava Článek Kontroverzní český streamer Novby jde do klece, mlátit bude Tik Tokera

Kontroverzní český streamer Novby jde do klece, mlátit bude Tik Tokera

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 5. 2024 12:00

Nechutné patálie a nespočet banů na herní streamovací platformě Twitch zajistily Novbymu mainstreamovou popularitu. Streamer se nyní zařadí mezi další internetové celebrity a půjde se porvat do klece v rámci galavečera Clash of the Stars 8.

Reklama
Reklama

Na vysílací platformě měl svůj účet zablokovaný už nespočetněkrát, stále ho však na sociálních sítích sledují tisíce fanoušků. Novby prostřednictvím živých streamů ukazuje svůj život na internetu, svoje diváky bere na výlety po české republice, ale také na dovolené do zahraničí. Ti mu na oplátku posílají donate, tedy finanční podporu. Té se mu dostává tolik, že se vysíláním svého života bez větších problémů dokáže uživit.

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Libuje si v kontroverzích a na livestreamech holduje alkoholu, na tom všem staví svoji karieru český streamer Novby.

3. 4. 2023 01:42
1

Většinu své fanouškovské základny si vybudoval především velmi kontroverzními livestreamy, na kterých holdoval alkoholu, což ho přivádělo do různých svízelných situacích. Ty se většinou točí okolo ničení hotelových pokojů, v jednom z nich streamer dokonce pomočil postel. Vše přitom vysílal na internet. Ne vždy mu ale okolí podobné výstupy toleruje. S pochopením se nesetkal v Polsku, kde ho jeden z kolemjdoucích napadl.

Není tak divu, že se na vysílací platformě Twitch, kde pravidelně své putování světem vysílá, mnohdy dostane do křížku s morálním kodexem a pravidly pro vysílání. Na platformě vlastněné společností Amazon už obdržel několik blokací účtu, nakonec se ale vždy dočkal odblokování a v distribuci svého obsahu tak pokračuje dál.

Clash of the Stars 8 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat
i Zdroj: Tisková konference Clash of the Stars

Clash of the Stars 8 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Clash of the Stars 8 je na spadnutí a na fight card se opět nachází várka kontroverzních internetových celebrit. Chybět…

7. 5. 2024 10:45

Nyní se rozhodl zapojit do jedné z nejbizarnějších a nejkontroverznějších show v Česku a na Slovensku. Zavítá totiž do klece v rámci galavečera Clash of the Stars 8, kde vyzve v bojových sportech do duelu další kontroverzní celebritu, Standu Lukeše. Ten se také věnuje věnuje vysíláním, nejčastěji ho najdete na platformě Tik Tok.

„Na tréninku už jsem byl, trénoval jsem měsíc, pak jsem si dal měsíc pauzu a teď zase najedu zpět a doufám, že toho člověka naproti (Standu Lukeše pozn. red.)  rozsekám,“ přiblížil Novby přípravy na svůj úplně první bojový zápas. „Viděl jsem Novbyho vysílání, je to nechutný,“ reagoval během tiskové konference Clash of the Stars 8 jeho soupeř. „Ty říkáš, co je nechutný? Když strkáš přirození do housky a musíš odpouštět z radiátoru vodu, abys spláchl záchod,“ zakončil slovní přestřelku Novby.

Novby soupeři neprokázal respekt ani při tzv staredownu, tedy pózování pro fotografy, kdy se bojovníci podívají vzájemně do tváře z velmi blízké vzdálenosti. Soupeři totiž uštědřil facku a oba bojovníky musela oddělit ochranka.

Datum a místo konání zápasu Novby vs Standa Lukeš

Ty nejbizarnější a nejkontroverznější bojové zápasy v Česku a na Slovensku se tentokrát uskuteční v ostravské Ostravar Aréně a to už 22. června pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Vstupenky už jsou sice vyprodané, celý galavečer ale bude možné sledovat online.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama