Konec jednoduchým taser killům? Zeus v CS2 dostal tichý nerf
i Zdroj: Valve
Esport Counter Strike 2 Článek Konec jednoduchým taser killům? Zeus v CS2 dostal tichý nerf

Konec jednoduchým taser killům? Zeus v CS2 dostal tichý nerf

Michael Douša

Michael Douša

4. 5. 2024 20:15

Taser je oblíbenou meme zbraní mnoha hráčů. Ačkoliv knife killy jsou přeci jen o něco významněji zapsané do paměti hráčů, Zeus x27 si i přesto nechává speciální místo v srdéčku nejednoho fanouška.

Reklama
Reklama

Valve si zjevně uvědomilo, že když je nyní možné přebíjet i Zeus, stane se poměrně silnou zbraní pro krizové situace. Jak si ovšem všimnul uživatel Redditu Chicag0Ben, Zeus se v posledních dnech stal obětí několika změn vlastností, což znamená jeho potenciální oslabení.

Konec jednoduchým taser killům? Zeus v CS2 dostal tichý nerf

Skutečnost, že se Zeusem v ruce běhá hráč již téměř stejně rychle jako s nožem, Valve oznámilo v oficiálním update briefu. Na co Valve ovšem neupozornilo, je skutečnost, že se zmenšila efektivní vzdálenost Zeusu. Místo 190 Hammer units, tedy jednotek, které Valve ve svých hrách používá, dostřelí taser jen na 120. Na to, aby váš Zeus tedy znamenal kill, musíte být o více než třetinu blíže než dřív.

To by mohlo vysvětlit, proč například tenhle pokus o Zeus kill ze strany estonské hvězdy Robina “ropz” Koola na ESL Pro League neznamenal úspěch. Ačkoliv v tomto případě jde o poměrně nešťastný případ - ropz vystřelil za letu, zatímco do něj Virtus.pro stříleli, a není úplně jisté, jestli střílel přímo na ruského střelce Davida “n0rb3r7” Daniyeljana, nebo jestli se netrefil.

Ačkoliv to není úplně gamebreaking novinka, je dobré s tím počítat, ať v Premier hrách nevypadáte se Zeusem jako nemehla!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama