Kolik času jste strávili hraním Lolka? Rekordmani proseděli u hry i několik let čistého času
i Zdroj: Riot Games
Gaming LoL Článek Kolik času jste strávili hraním Lolka? Rekordmani proseděli u hry i několik let čistého času

Kolik času jste strávili hraním Lolka? Rekordmani proseděli u hry i několik let čistého času

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

9. 5. 2024 09:40 3

League of Legends patří mezi nejhranější počítačové hry a už je na herní scéně přes 10 let. Nejen dlouholetí hráči již nasbírali značné množství času strávené v arénách této onlinové PVP hry. Někteří z nich proseděli za obrazovkami u Lolka i několik let čistého času.

Reklama

Jedna z nejznámějších multiplayerových her bude letos v říjnu slavit 15 let od svého vydání. Od té doby podlehly jejímu kouzlu spousty hráčů, kterých se do hraní denně pouští až přes 32 milionů. Hra se tak řadí na 5. místo mezi nejhranějšími hrami na světě, hned po Minecraftu, Robloxu, Fortnite a PUBG.

Ve svých prvních letech měla tato MOBA hra sice úspěch, ale ani zdaleka nedosahovala aktuálních čísel. Například v roce 2012 si hru zahrálo 32 milionů hráčů měsíčně, loni už číslo přesahovalo 151 milionů. Ale mezi zástupy těchto nových hráčů se najdou i tací, kteří jsou Lolku věrní již několik let, ne-li od samých začátků.


SOUTĚŽ 💪

Pojďme najít největšího lolkařského no-lifera🤓 v Česku a na Slovensku! Napiš do komentářů pod článek: [Tvůj nick na LoL ve formátu XYZ#NNNN] - [počet odehraných hodin podle stránky Wasted On Lol].

Hráč s nejvíce nahranými hodinami obdrží poukaz na 2 325 RP. Vítěze kontaktujeme na email, který má spojený se svým účtem na našem webu. Zda účet hráč skutečně vlastní si budeme ověřovat, jakékoliv pokusy o podvod jsou tedy zbytečné👮‍♀️ 


Za tu dobu tak stihli někteří z nich nasbírat slušný počet hodin, který ve hře strávili. Stránka Wasted On Lol, na které se můžete podívat i na svůj počet hodin strávený hraním, uvádí světový žebříček top 10 hráčů seřazených podle nejvyššího množství času.

Aktuální pořadí vypadá takto:

  • 10. místo: MårküŞ ÐęSTR#666 - 1 090 dní
  • 9. místo: 전 종일 게임해요#rank1 - 1 107 dní
  • 8. místo: Mount#0110 - 1 167 dní
  • 7. místo: BlaoThorne RJ#小自闭 - 1 170 dní
  • 6. místo: Zip#TR1 - 1 191 dní
  • 5. místo: Rudíkun#Rudi - 1 198 dní
  • 4. místo: Holy White#33313 - 1 260 dní
  • 3. místo: Eipa#Eipa - 1 355 dní
  • 2. místo: Tiểu Cửu Vĩ#1105 - 1 593 dní
  • 1. místo: Nolife Fynn#EUW - 1 657 dní

V přepočtu na měsíce tak hráč na první příčce s poměrně trefnou přezdívkou Nolife Fynn strávil hraním League of Legends téměř 55 měsíců nebo také 4 a půl roku. Je důležité podotknout, že nejde o počet dní od registrace hráče do hry, ale o opravdu aktivní roky hraní hry. Pokud byste tedy začali hrát až nyní, museli byste u hry prosedět 4 a půl roku bez jediné přestávky, abyste rekordmana dohnali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama