Instagram obsahuje tajnou hru. Tady je návod, jak ji spustit
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)
Návody Článek Instagram obsahuje tajnou hru. Tady je návod, jak ji spustit

Instagram obsahuje tajnou hru. Tady je návod, jak ji spustit

Michal Komprda

Michal Komprda

26. 4. 2024 10:00

Už jste někdy slyšeli, že existuje tajná hra na Instagramu? Skrývá se v soukromých zprávách a je to zábavný a rychlý způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli. Ať už čekáte ve frontě na kávu, nebo jen chcete zabít čas.

Reklama
Reklama

V tomto článku vám prozradíme, jak hru spustit, jaká jsou pravidla a jak se stát mistrem. Pokud vás baví hry na styl legendárního Pongu, pak jste na správné adrese.

Jak hrát hru v DMs na Instagramu

  1. Otevřete DM s kamarádem: Začněte tím, že otevřete konverzaci s někým, s kým chcete hrát. To může být kdokoli z vašich sledujících, s kým máte soukromou zprávu.
  2. Pošlete emotikon: Vyberte si libovolný emotikon, na který máte chuť, a odešlete ho kamarádovi. Může to být cokoli, od klasického smajlíka až po roztomilé zvířátko. Jediná podmínka je, že nesmí jít o reakci na jiný emotikon a nesmí ho doprovázet žádný text.
  3. Klepněte na emotikon a hrajte: Jakmile váš kamarád emotikon uvidí, klepne na něj. To spustí hru. Můžete tak učinit i Vy na Vámi odeslaný emotikon. 
  4. Ovládejte pádlo: Posouváním prstu po obrazovce ovládejte pádlo ve spodní části. Vaším cílem je odrážet emotikon nahoru a dolů, čímž získáváte body.
  5. Získejte body a odemkněte nové emotikony: Čím déle emotikon udržíte ve hře, tím více bodů získáte. Po dosažení 10 bodů se váš emotikon promění v nový! Například housenka se stane motýlem, brambora hranolkami, z vejce se vylíhne mládě a z miminka se stane dospělý jedinec. Toto neplatí pro všechny emotikony, můžete postupně zkoušet, které se promění.
  6. Neztrácejte emotikon: Dávejte pozor, abyste emotikon neztratili ze spodní části obrazovky! Pokud se tak stane, hra končí. Ale nebojte se, vždycky si ji můžete zahrát znovu.

Překonejte svůj rekord

Cítíte, že už jste dosáhli svého maxima? Že vám prst překáží ve výhledu na spodní část obrazovky a brání vám v precizním odrážení emotikonu? Nezoufejte! Existuje chytrý trik, jak to obejít. Místo ovládání pádla prstem ve spodní části ho zkuste ovládat posouváním kdekoli na obrazovce. Otočte telefon do vodorovné polohy a posuňte prst na opačnou stranu obrazovky, než se nachází pádlo. Díky tomuto chytáku budete mít mnohem lepší přehled o dění na hrací ploše a s lehkostí překonáte své dosavadní rekordy.

Odhalte skrytá tajemství

Zkuste hrát s různými emotikony a objevujte jejich jedinečné vlastnosti. Některé emotikony hru obohatí o nečekané prvky. Zkuste si zahrát s některými z těchto speciálních emotikonů:

  • Vesmírný vetřelec: Tento mimozemšťan se nenechá jen tak odrazit. Náhodně se teleportuje po obrazovce a znepříjemňuje vám tak údery.
  • Duch: Postupně slábne a zhasíná, čímž se stává čím dál tím těžším terčem.
  • Démon: Pekelně rychlý a hbitý. Tento ďábelský emotikon prověří vaše reflexy a potrápí i ty nejzkušenější hráče.

To je jen malá ochutnávka toho, co vám hra s emotikony na Instagramu může nabídnout.

Vaše nejvyšší skóre se hrdě zobrazuje v pravém horním rohu hry, a to trvale napříč všemi emotikony a DM. To znamená, že máte jen jeden rekord. Bohužel, Instagram nezobrazuje ostatním uživatelům vaše nejvyšší skóre. Pokud se tedy chcete pochlubit svými herními dovednostmi, budete muset pořídit snímek obrazovky a sdílet ho s přáteli. Instagram vás nijak neupozorní na existenci hry, jde tedy o takzvaný easter egg, skrytou funkci aplikace, kterou musí uživatelé objevit sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama