Homelander se ukazuje v novém traileru pro Mortal Kombat
i Zdroj: Warner Bros.
Gaming Mortal Kombat 1 Článek Homelander se ukazuje v novém traileru pro Mortal Kombat

Homelander se ukazuje v novém traileru pro Mortal Kombat

Václav Brixí

Václav Brixí

7. 5. 2024 09:54

Nový gameplay trailer na hru Mortal Kombat 1 se zaměřuje na postavu Homelandera známého z populárního seriálu The Boys. Do hry by měl být přidán na jaře tohoto roku.

Reklama

Jeden z nejoblíbenějších záporáků posledních let se konečně dočkal svého představení v rámci nového traileru pro hru Mortal Kombat 1. Jak už je zvykem, nešetří se brutalitou a explicitním násilím. Ihned na začátku traileru je poukázáno i na Homelandrovu obsesi s mateřským mlékem, která je všem divákům seriálu důvěrně známa. K nahlédnutí jsou v traileru i dvě fatality, ve kterých Homelander kreativně využívá například letadlo v oblacích.

Homelander bude již pátým dodatečným charakterem pro Mortal Komat 1. V rámci Kombat Packu 1 byli do hry přidáni již čtyři bojovníci. První vlnu tvořili Omni-Man ze seriálu Neporazitelný (Invincible) a Quan Chi, kteří dorazili na konci roku 2023. V březnu letošního roku výběr doplnil Peacemaker v podání Johna Ceny. A před měsícem se hráči dočkali doposud posledního přírůstku, Ermaca, kterého mohou znát z několika předchozích dílů. Vše by se pak mělo uzavřít v průběhu léta přidáním Takedy Takashiho ze hry Mortal Kombat X.

Studio NetherRealm zatím neprozradilo přesné datum, kdy do hry Homelander vstoupí. Potvrdili pouze období jara 2024. Dalo by se však očekávat, že se z marketingových důvodů uchýlí ke 13. červnu, kdy má premiéru i očekávaná čtvrtá řada seriálu The Boys. Jako tomu bylo i v případě předchozích DLC charakterů, bude Homelander v den vydání přístupný vlastníkům Kombat Packu 1 a následně po týdnu uvolněn i k samostatné koupi pro hráče, kteří nechtějí platit 39,99€ za celý balíček. Pokud se však rozhodnete balíček zakoupit, obdržíte kromě 6 dodatečných charakterů i alternativní skin Johnnyho Cage s hlasem a vizuálem Jean-Claude Van Damma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama