G2 si dají odvetu proti M80, tentokrát půjde o všechno
i Zdroj: G2 na IEM Sydney 2023 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek G2 si dají odvetu proti M80, tentokrát půjde o všechno

G2 si dají odvetu proti M80, tentokrát půjde o všechno

Michael Douša

Michael Douša

27. 4. 2024 20:45

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, praví stará moudrost. Zpravidla se ukazuje jako pravdivá i v Counter-Striku - jen málokdy dopadne odvetný zápas jen pár dní po tom prvním identicky. Jak to bude tentokrát?

Reklama

G2 opravdu neukázali svůj nejlepší Counter-Strike, když prohráli proti smíšené americko-německo-argentinské sestavě M80. Poprvé se potkali v těchto sestavách a hned to byl debakl - na první mapě dostali G2 klepec 13-2, na dalších dvou se šlo až do druhého, či dokonce do třetího přesčasu, a ve finále z toho vyšla hvězdná sestava špatně. 

Pozdvihnutá obočí vyvolal i netradičně špatný výkon Ilji “m0NESY” Osipova, který na projetém Ancientu nasázel jen 6 killů a vysloužil si rating 0,40, nejhorší za opravdu dlouhou dobu. Na  vyhraném Infernu si však spravil chuť, když byl na serveru druhý nejlepší. I přesto byla prohra proti totálním outsiderům pro G2 docela ostudou.

Spravil si chuť i v dnešním zápase proti Falcons. Falcons si sice zvládli vystřílet vítězství na Vertigu, které si sami vybrali, ačkoliv na to museli až do přesčasu. Zjevně se ale majoritně dánská sestava na první mapě vyčerpala, protože za celé další dvě mapy nahráli už jenom 8 vítězných kol, což nestačilo ani na jednu vyhranou mapu dohromady. 

M80 na druhé straně padli za oběť ruským BetBoom a vyhnuli se eliminaci proti činským TYLOO, takže se naše nemesis opět setkávají. Bookmakeři opět silně favorizují G2, kteří vypadají poučeně ze svých chyb. Je tomu ale opravdu tak? Na to se podíváme v nedělních 16:30 - vítěz postupuje do play-off a poražený končí, takže půjde pro G2 nejen o čest.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama