EPL opět bude mít nadupaný komentář, dočkáme se i nových jmen
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek EPL opět bude mít nadupaný komentář, dočkáme se i nových jmen

EPL opět bude mít nadupaný komentář, dočkáme se i nových jmen

Michael Douša

Michael Douša

18. 4. 2024 13:30

Akce z Malty se neobejde bez kvalitního komentáře. Poněkud netradiční, více než měsíc dlouhý, formát, kdy týmy hrají pouze ve studiu na LANce, musí nedostatek fanoušků kompenzovat právě skvělými komentátory.

Reklama
Reklama

ESL se v posledních letech snaží své segmenty mezi jednotlivými zápasy a mapami vylepšit na maximum - dlouhou dobu zaostávali za BLASTem, který dokázal diváky udržet i o přestávkách přilepené na obrazovky. Kvalitní komentátoři jsou proto důležitým základem. 

EPL opět bude mít nadupaný komentář, dočkáme se i nových jmen

Již téměř tradičně se setkáme s moderátory Freyou “Freya” Spiers a Tresem “stunna” Saranthusem, kteří doprovází ESL již dlouho, zatímco do role analytiků a komentátorů se postaví velká jména jako Jason “moses” O'Toole, Janko “YNk” Paunović, Hugo “Hugo” Byron či Henry “HenryG” Greer a Chad “SPUNJ” Burchill. S ním jsme dva roky zpátky probírali, jak třeba vidí právě budoucnost komentování.

Kdo se ovšem postaví na B stream? Budou to především jména známá z méně prestižních či béčkových streamů turnajů od ESL FACEIT Group, jako je třeba Travis “Trav” Landaw Mott, který již dlouhou dobu komentuje ESL online ligy a kvalifikace, nebo Lucy “LucyLuce” Eastwood, Brandon “BDog” Rawlings či Neo “Ne0kai” Caine, které jsme mohli slyšet na béčkovém streamu IEM Chengdu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama