ENCE vyhodili dychu a hadese, nově zazáří sdy!
i Zdroj: Rostislav Douša, GRUNEX.com
Esport CS 2 Článek ENCE vyhodili dychu a hadese, nově zazáří sdy!

ENCE vyhodili dychu a hadese, nově zazáří sdy!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

30. 5. 2024 07:26

Před půl rokem se z ENCE stala většinově polská sestava. Tomu je teď konec, místo dlouholeté ikony ENCE, kterou je dycha, nastupuje sdy.

Reklama

Před přibližně půl rokem se ENCE rozhodli změnit sestavu, kdy čtyři členové z pěti odešli - dva do Falcons, jeden do Heroic a Marco “Snappi” Pfeiffer v tu dobu ještě neměl cílový tým, dnes ale hraje za Falcons.

Namísto hráčů, kteří odešli, doplnili ENCE sestavu polským jádrem 9INE a přidal se i Lukas “gla1ve” Rossander. Jediný, kdo stabilně zůstal v sestavě ENCE i přes tyto masivní změny byl právě Paweł “dycha” Dycha. Jeho čas ale přišel teď, kdy byl odsunut mimo hlavní sestavu.

Dycha ale není jediný, kdo byl odstaven z hvězdného mužstva nových ENCE. Vyměnili i Oleka “hades” Miskiewicze, který přišel právě z 9INE v oněch změnách necelý půlrok zpátky. 

Místo těchto dvou Poláků se nově do sestavy přidali Viktor “sdy” Orudzhev, který v minulosti hrál za Monte, kde je nově Martin “STYKO” Styk, a také za Natus Vincere, se kterými vyhrál například BLAST Premier Spring Final 2022. Druhým z přírůstků do ENCE je Paavo “podi” Heiskanen, který si prošel týem Sprout a v posledních měsících hrál za ENCE Academy.

Poslední titul si ENCE odvezli z IEM Dallas 2023, tudíž ještě před posledními velkými změnami. Můžeme jak my, tak i oni, pouze doufat, že nové změny přinesou více štěstí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama