Cloud9 jsou na dvou hráčích, lavičku nově hřeje Perfecto s H0bbitem
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Cloud9 jsou na dvou hráčích, lavičku nově hřeje Perfecto s H0bbitem

Cloud9 jsou na dvou hráčích, lavičku nově hřeje Perfecto s H0bbitem

Michael Douša

Michael Douša

22. 4. 2024 21:20

Severoamerická organizace nevzala odchod hvězdy Denise "electroNic" Sharipova na lehkou váhu. Při téhle příležitosti se rozhodla pro velkou přestavbu sestavy kolem kapitána a hvězdného riflera.

Reklama
Reklama

Cloud9 oficiálně oznámili, že po odchodu electroNica posílají mimo aktivní sestavu také dva další hráče, a to Ilju “Perfecto” Zalutského a Abaje “H0bbit” Chasenova, přičemž oba jsou k mání na trhu. To jsou mnohem větší změny, než se očekávalo - mnozí se shodli  na skutečnosti, že by Cloud9 stačil solidní AWPer a měli by o výsledky postaráno, tohle ale nebylo ani v nejdivočejších představách komentátorů.

Cloud9 jsou na dvou hráčích, lavičku nově hřeje Perfecto s H0bbitem

V sestavě tak zbývá jen kapitán Kiril “Boombl4” Michailov a Sergej “Ax1Le” Rychtorov, kteří vypadají od Boombl4ova příchodu jako solidní duo. Ředitel Cloud9 na Twitteru potvrdil, že poslední dva hráči určitě nejsou na odchodu, naopak se organizace nyní soustředí na přestavbu právě okolo těchto dvou střelců.

Co se sestavou bude v nejbližších týdnech, zůstává otázkou. Za necelý měsíc ovšem mají Cloud9 nastoupit na turnaj BetBoom Dacha v srbském Bělehradě, což deficit tří hráčů rozhodně neulehčuje. O možných náhradách se zatím pouze spekuluje - někteří skloňují i jméno legendárního Oleksanda “s1mple” Kostyljeva, ale dokud se nám nedostane oficiálních zpráv, možné je úplně všechno. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama