Clash of the Stars 8 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat
i Zdroj: Tisková konference Clash of the Stars
Zábava Článek Clash of the Stars 8 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Clash of the Stars 8 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 5. 2024 10:45

Clash of the Stars 8 je na spadnutí a na fight card se opět nachází várka kontroverzních internetových celebrit. Chybět nebude Filip Grznár, ani český streamer Novby vysílající na herní platformě Twitch.

Reklama
Reklama

Clash of the Stars je populární českou sérií bizarních a mnohdy kontroverzních bojových zápasů influencerů a dalších celebrit. Následuje tak zahraniční trend, kde se do zápasů pouští ty největší celebrity nejen z internetového prostředí. V Česku jsme z mainstreamového světa mohli v zápasech vidět například mediálního magnáta Jaromíra Soukupa nebo bývalého fightera organizace Oktagon, Václava „Baba Jaga“ Mikuláška, který se utká také při příležitosti osmého galavečera.

 Ty nejbizarnější a nejkontroverznější bojové zápasy v Česku a na Slovensku se tentokrát uskuteční v ostravské Ostravar Aréně a to už 22. června.


  • Datum Clash of the Stars 8: 22. června 2024
  • 🏠 Kde: Ostravar Aréna
  • 📺 Živý přenos: PPV Clash of the Stars
  • 🎙 Promotér: Tomáš Linh Le Sy, Jakub Jíra

Datum, účastníci a cena PPV

Clash of the Stars 8 se uskuteční 22. června 2024 v ostravské Ostravar Aréně. Hlavním zápasem karty bude střet Filipa Grznára a Tomáše „Dynamo“ Křižana. Ti se utkají o pás ve váze do 84 kg.

Do galavečera vkročí také hvězda Tik Toku Hanka Gelnárová proti OnlyFans modelce a bývalé zápasnici Oktagonu Michaele „MissProblem“ Dostálové. Cena PPV by měla zůstat již tradičně na 249 Kč a v den konání by se měla vyšplhat na 300 Kč.

Clash of the Stars 8 vstupenky

Vstupenky na osmý galavečer kontroverzních influencerských bitev jsou již plně vyprodané. O lístky do Ostravar Arény byl obří zájem a organizátorům se je podařilo vyprodat během prvních 5 hodin od oznámení prodeje. Paradoxně byly lístky vyprodané ještě dříve, než se vůbec uskutečnilo odhalení všech bojovníků, mnoho diváků tak až do tiskové konference netušilo, kdo se v Ostravě představí. Někteří z nich vyjádřili ze složení osmé fight card zklamání.

Diváci, kterým se nepodařilo lístky sehnat mají možnost zakoupit alespoň PPV a sledovat show z pohodlí domova.

Kde sledovat Clash of the Stars 8 online

Pokud si nechcete kupovat oficiální PPV (pay per view) na webu Clash of the Stars, vyplatí se sledovat, zda online livestream CotS nezprostředkovává sázkový partner organizace.

V minulosti šlo o pravidelnou tradici, od které se ale postupně odstoupilo a posledních několik ročníků již žádný sázkový partner živě online nepřenášel. Nicméně livestreamy se na weby sázkového partnera mohou kdykoliv vrátit. Jde tak o nejjednodušší a nejlevnější formu, jak přenos CotS sledovat. Byť streamy nebývaly zcela zdarma, sázkové kanceláře takové služby občas nabízí pravidelným sázkařům nebo sázkařům, kteří daný měsíc uskutečnili alespoň jednu sázku. Podmínky se u jednotlivých kanceláří zpravidla liší.

Organizátoři často řeší únik různých nelegálních forem vysílání. O livestream Clash of the Stars 8 zdarma je totiž velký zájem a diváci si vysílání často sdílí mezi sebou na discordu nebo prostřednictvím Instagram a Tik Tok streamů. Taková distribuce je ale nelegální a porušuje autorská práva organizátorů, proto tuto formu sledování důrazně nedoporučujeme. Organizátoři mají naštěstí dostupné nástroje a livestreamy porušující autorská práva jsou většinou relativně rychle schopni odstranit a účty, které je provozují na sociálních sítích, mazat.

Program, zápasy a karta Clash of the Stars 8

  • Huhu vs Jan Rybka
  • Standa Lukeš vs Novby
  • Honzi Michálek vs Bukys & Corleone
  • Jiří „Undertaker“ Vágner vs Peter „Kobra“ Kuťka
  • Jirka Juřička vs Samir Margina
  • Tomáš Podhorný vs Dan Bayer
  • Taxi Kar vs Karlos Benda
  • Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý vs Fayne
  • Jiří  „Chára“ Charizan vs Nathan
  • Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs Sandro Jandajsek
  • Martin Kocián vs Snejks
  • Hanka Gelnárová vs Michaela „MissProblem“ Dostálová
  • Filip Grznár vs Tomáš „Dynamo“ Křižan

Kdo je Tomáš Le Sy

Tomáš Linh Le Sy nebo také „lesíček,“ jak mu říkají někteří fanoušci a bojovníci je hlavní tváří organizace Clash of the Stars a bývalým zápasníkem organizace Oktagon. Je mu 30 let a první výhru pod Oktagonem si připsal proti Janu Slováčkovi. Zápasil také s Karolem Ryšavým nebo Markem Bartlem, proti kterým ale prohrál. Další výhry si připsal nad Omarem Ahmadem a Denisem Trpšanským. Jeho celková bilance činí 4 výhry a 3 prohry.

Vzhledem k historii promotéra CotS se často probírá také jeho vztah s šéfem Oktagonu Ondřejem Novotným. Oba však často uvádějí, že se vzájemně respektují, byť například Ondřej Novotný není velkým fanouškem Clash of the Stars.

Výsledky Clash of the Stars 8

Výsledky Clash of the Stars 8, ve kterém se utká například kontroverzní streamer Novby či bývalý přítel Dominique Alagii, Honzi Michálek, zatím nejsou dostupné, jelikož se galavečer je naplánovaný na 22. června 2024. Prohlédnout si zatím můžete výsledky z minulého turnaje Clash of the Stars 7 - Seven Sins.

Zápasník

versus

Zápasník

Václav Baba Jaga Mikulášek

TKO

Patrik Žralok Hübler

Jaromír Soukup

diskvalifikace

Psychopat Aleš Bejr

Bartoloměj Girga

na body

Ondřej „Gappa“ Bihary

Denisa Ryndová

KO

Inked Dory

Laduška

TKO

Mína

Tadeáš Gangstaboy Veselý

zrušeno

Fayne

Kluk s kamením

na body

Ladislav Kukis Gál

Eliška Kovaříková

na body

Lady Dee

Psycho Michal

TKO

Filip Procházka

Maniac Cop

na body

Elmo

Beky

TKO

Aleky

Král Pablo

TKO

Jan Rybka

Dan Bayer

submise

Alex Zach

Kroka

submise

Čonny

Záznam tiskovky Clash of the Stars 8

Jak už je v tomto bizarním turnaji zvykem, tisková konference, na které se měli představit účastníci a datum konání celého turnaje, se neobešla bez kontroverzí. Ochranka musela zasahovat hned při představení prvních osmi bojovníků, když Huhu vysypal kyblík plný ryb na Jana Rybku. O další překvapení se postaral Martin Kocián, bývalý člen kapely Lunetic, který se nečekaně objevil na pódiu a ptal se moderátorů, zda nemají na taxík. Ti ho z pódia vykázali a upřesnili divákům, že šlo o omyl a Martin se měl na pódiu objevit až později, jako překvapení. To se nakonec i stalo a bývalký zpěvák vystoupil s pochybným rapovým vystoupením.

Hodně si toho měli říct také aktéři Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý a Fayne, jejichž zápas byl zrušen, jelikož byl Tadeáš Veselý napaden během vstupu do klece při předchozím galavečeru Clash of the Stars 7. Během tiskové konference k osmému galavečeru nařkl svého soupeře, že si na zmiňované napadení někoho najal, aby nemusel bojovat. To Fayne rázně odmítl.

Hlavním lákadlem osmého galavečera bude bezpochyby zápas Filipa Grznára a Tomáše „Dynamo“ Křižana, kteří se utkají ve váze do 84 kg. „Takovou váhu jsem měl naposledy když mi bylo dvacet nebo devatenáct, shazuju svaly kardiem, užívám si to,“ odpověděl Grznár na otázku moderátorů. Do klece se vrátí také Václav „Baba Jaga“ Mikulášek proti Sandru Jandajskovi, účastníku reality show Love Island. Chybět nebude ani dámský duel mezi Hankou Gelnárovou a Michaelou „MissProblem“ Dostálovovou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama