Čeká nás velký návrat Stewie2K?
i Zdroj: Photo credits: Igor Bezborodov, PGL
CS 2 Článek Čeká nás velký návrat Stewie2K?

Čeká nás velký návrat Stewie2K?

Michael Douša

Michael Douša

27. 3. 2024 18:40

Americký hráč Jake "Stewie2K" Yip proslul svým agresivním stylem hry. Zatímco před jeho příchodem se dalo spolehnout, že vaším smokem nikdo neprojde, u Stewieho jste zaručeně věděli nejenže projde, ale dokonce to udělá v tu nejhorší chvíli pro vás.

Reklama
Reklama

Tohohle herního stylu měli jeho protihráči brzy plné zuby, nejde ale popřít jeho obrovský úspěch. Stewie2K má na kontě titul z bostonského ELEAGUE Majoru, kde ve finále porazili FaZe Clan v době jeho tehdejší největší slávy,  ale také trofeje z IEM Sydney, dvou sezón ESL Pro League, a také si spolu s týmem Liquid odnesl svou zlatou cihličku z druhé série Intel Grand Slamu.

Čeká nás velký návrat Stewie2K?

Podle Dust2.com.br by se měl opět po letech podívat do Jižní Ameriky. Není to poprvé, co by se ukázal v brazilském týmu, jelikož v roce 2018 strávil nemálo času v brazilských sestavách SK a MIBR, ačkoliv dlouhotrvajícího úspěchu se mu tam nedostalo. Tentokrát by měl zamířit pod křídla organizace Legacy, z níž nedávno odešel Marcelo “coldzera” David.

Pokud se tak opravdu stane, uvidíme Stewieho po dvou letech opět na serveru. Tehdy hrál v organizaci Evil Geniuses, která byla velkým zklamáním pro všechny zapojené. Navíc si neudělal úplně dobrou pověst poměrně silně medializovanými problémy s kouči v EG. Po dvou letech by se ale opět ukázal v sestavě hrající relativně vrcholové CS - Legacy se totiž úspěšně probojovali až na Major, kde opravdu neodešli s prázdnou. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama