CadiaN vyzve duo "zrádců": Liquid půjdou proti Astralis
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport Counter Strike 2 Článek CadiaN vyzve duo "zrádců": Liquid půjdou proti Astralis

CadiaN vyzve duo "zrádců": Liquid půjdou proti Astralis

Michael Douša

Michael Douša

8. 5. 2024 21:00

Casper "cadiaN" Moller odcházel z Heroic za opravdu bolavých okolností. Zatímco Martin "stavn" Lund a Jakob "jabbi" Nygaard přesvědčili vedení organizace, ať se jej zbaví, sami odešli do Astralis.

Reklama

A tyhle pošramocené vztahy jednoznačně nejsou jednoduchou záležitostí. Tentokrát se ovšem emoce budou moci vybít především na serveru. Smíšená sestava Liquid se totiž během tří napínavých map popasovala s australskými FlyQuest, kteří bojovali hrdě, ale nakonec neúspěšně. S touhle překážkou z cesty tak můžou svobodně postoupit do čtvrtfinále, kde už na ně čekají dánští Astralis.

Ačkoliv Liquid vs. Astralis připomíná staré dobré časy CS:GO, z původních sestav zbyl jen málokdo. Russel “Twistzz” VanDulken a Keith “NAF” Markovic na straně jedné, Nicolai “device” Reedtz na straně druhé. Jako na Majorech dávno minulých však jsou mírnými favority právě Dánové - těm od příchodu Alexandra “br0” Bra opravdu jde práce od ruky, což je poměrně děsivá podívaná pro jejich protivníky.

Liquid si na druhé straně nejsou jistí v kramflecích. Jak poznamenává redaktor Danish “Nohte” Allana, Liquid si na první polovině nastřádají velký náskok, který ještě protáhnou na dosah vítězství pro prohození stran, ale poté nedokážou mapu dotáhnout. To sice nakonec fungovalo proti FlyQuest, Astralis ale jen těžko budou odpouštět chyby svým protivníkům.

Máme se ale nač těšit. Střet cadiaN vs. stabbi - jak se duu stavn a jabbi po jejich kouscích v Heroic přezdívá pro to, jak vrazili pomyslnou kudlu do zad cadiaNovi - jednoznačně bude stát za to, a uvidíme, kdo z něj vyjde vítězně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama