Billie Eilish bude ve Fortnite. Ve hře vystoupí i legendární metalová skupina
i Zdroj: Epic Games
Gaming Fortnite Článek Billie Eilish bude ve Fortnite. Ve hře vystoupí i legendární metalová skupina

Billie Eilish bude ve Fortnite. Ve hře vystoupí i legendární metalová skupina

Josef Ventrča

Josef Ventrča

23. 4. 2024 12:20

Americká zpěvačka Billie Eilish chystá vystoupení v populárním battle royale titulu Fortnite. Kromě toho unikl plán dalších spoluprací se zpěváky či kapelami.

Reklama
Reklama

Popová zpěvačka Billie Eilish se již od 23. dubna objeví ve Fortnite. Hudební ikona to potvrdila v příspěvku na sociální síti X jen několik dní poté, co unikla mapa vydání nadcházejícího obsahu. „Hlavní scéna Fortnite Festivalu,“ napsala.

Fanoušci jednoho z nejúspěšnějších battle royale titulů tedy mohou očekávat, že Eilish bude součástí Festivalu, díky čemuž taky hráči budou moci získat jedinečné kosmetické balíčky pro své postavy inspirované právě americkou popovou hvězdou.

Pokud únik plánu budoucích spoluprací odpovídá skutečnosti, tak před začátkem již šesté sezony se ve Fortnite objeví ještě události spojené se značkami Marvel, Fantastické čtyřky, a Mad Max. Co se Festivalu týče, vystoupí například Metallica společně s kapitánem Jackem Sparrowem, nebo Snoop Dogg. V Lego Fortnite pak bude Star Wars.

Slavná americká zpěvačka Lady Gaga se stane hvězdou hry Fortnite
i Zdroj: Raph_PH / Creative Commons / CC BY 2.0, Epic Games

Slavná americká zpěvačka Lady Gaga se stane hvězdou hry Fortnite

Celosvětová hvězda hudebního průmyslu, Lady Gaga, se přidá mezi celebrity, které se objevují ve hře Fortnite. Zároveň se…

21. 2. 2024 14:00

Billie Eiliesh se podle VGC nicméně stane třetím umělcem, který vystoupí v rámci Fortnite Festivalu. Dříve tak učinili The Weeknd a Lady Gaga. Ovšem například i Eminem nebo Post Malone byli v minulosti součástí hry, ale to bylo ještě před vydáním samostatného hudebního režimu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama