Hrdinka Assassin's Creed Hexe má umět čarovat
i Zdroj: Ubisoft
Gaming AC: Hexe Článek Hrdinka Assassin's Creed Hexe má umět čarovat

Hrdinka Assassin's Creed Hexe má umět čarovat

Josef Ventrča

Josef Ventrča

25. 4. 2024 15:00

Čarodějnictví a temné záhady budou součástí chystaného Assassin's Creed Hexe. Server Insider Gaming získal část informací přímo od vývojářů, kteří se podílí na tvorbě nového dílu úspěšné série. Vypadá to, že hlavní postava bude mít i nadpřirozené schopnosti. Celkově pak hra bude lineárnější.

Reklama
Reklama

Začínají se objevovat první informace o chystaném Assassin's Creed Hexe. Server Insider Gaming nyní přišel s exkluzivními informacemi od vývojářů, kteří poodhalili alchymii prováděnou v Ubisoftu. Novinka ze slavné série má být temnější, bude obsahovat magii a nabídne spíš lineární vyprávění a průběh.

Zahraniční novináři uvedli, že Hexe má být ve srovnání se svými předchůdci lineárnějším zážitkem s některými prvky průzkumu otevřeného světa. Podobnost shledávají s některými dřívějšími hrami Assassin's Creed.

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars

Ubisoft přiblížil, kdy fanoušci mohou očekávat další díl ze série Assassin's Creed. Nedávné spekulace se však přímo…

9. 2. 2024 13:16

Hratelnou postavou by měla být pouze hrdinka jménem Elsa, která bude ovládat čáry. Lidé z Insider Gaming již mohli vidět část ze hry. Vypadá to, že dej se bude odehrávat ve střední Evropě během 16. století. Na záběrech Elsu pronásledovali němečtí vojáci. Ta pak pomocí magie posedne kočku. Hráč poté převezme ovládání zvířete, aby jej využil k odlákání pronásledovatelů tak, že shodí láhev, která se rozbije, což upoutá jejich pozornost. Novináři však netuší, jaké další nadpřirozené schopnosti má Elsa ovládat.

Oblast, v níž se krátká ukázka odehrávala, vypadala ponuře až temně. Jednalo se o část města s vydlážděnými ulicemi. O tom, že Hexe má být temnější než jiné díly již dřív sdělil agentuře Bloomberg viceprezident a výkonný producent série Marc-Alexis Côté.

Zdroje Insider Gaming nastínily, že v plánu je mít ve hře systém strachu inspirovaný DLC Jack The Ripper pro Assassin's Creed Syndicate. Opět neposkytly ale více detailů. Jelikož se titul má nacházet v době čarodějnických procesů, tak tento systém i dává smysl.

Novináři dále uvedli, že Assassin's Creed Hexe je momentálně v rané fázi vývoje. Předpokládaný rok vydání má být 2026.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama