Animal Crossing ve Středozemi, podívejte se na trailer k Tales of the Shire
i Zdroj: Private Division
Gaming Tales of the Shire Článek Animal Crossing ve Středozemi, podívejte se na trailer k Tales of the Shire

Animal Crossing ve Středozemi, podívejte se na trailer k Tales of the Shire

Václav Brixí

Václav Brixí

28. 4. 2024 11:50

Před pár dny byl zveřejněn první trailer na hru Tales of the Shire ze světa Pána Prstenů. Na první pohled hra připomíná Animal Crossing s hobity v hlavní roli.

Reklama
Reklama

Vývojáři ze studia Wētā Workshop spojili síly s vydavatelem Private Division a představují hráčům jejich novou hru v prvním traileru. Jedná se o další počin ze světa Pána Prstenů. Tentokrát však neočekávejte žádné akční dobrodružství. Tales of the Shire připomíná spíše Animal Crossing zasazený do malebného Kraje s veselími hobity v hlavní roli.

Hra se pyšní stylizovanou až pohádkovou grafikou, která společně s povedeným designem vytváří na první pohled příjemnou atmosféru bezstarostného hobitího života. Hráči si na začátku hry vytvoří vlastního hobita, se kterým budou mít za úkol zkrášlovat vesničku Povodí, která v tomto období ještě nebyla oficiální součástí Hobitína. Hráči budou moci sbírat bylinky, zahradničit, rybařit nebo vařit pokrmy, na které posléze pozvou svoje sousedy, aby prohloubili svá přátelství. Tales of the Shire bude sázet především na volnost hráčů a vysokou přizpůsobivost celé vesničky. Hráčům bude umožněno vyrábět nábytek a dekorace, které budou moci umístit kamkoliv budou chtít. Velkou roli bude hrát i počasí a roční období, díky kterému budou hráči pěstovat sezónní potraviny a následně z nich připravovat hostiny pro ostatní. 

Hra bude disponovat i příběhovou linkou, ve které by se měly objevit ikonické postavy známé z knižní předlohy a následné filmové adaptace. Postup příběhem by měl dle slov vývojářů odemykat určité odměny, které hráčům zpříjemní další hraní. Ve hře by měl být i obchodní systém, ve kterém bude možné vyměňovat vypěstované suroviny či vyrobené produkty za nové schopnosti a vybavení. Důležitý údajně bude i jakýsi frakční systém, který hráčům umožní vstoupit do klubu, pro který budou plnit speciální úkoly. Díky jejich plnění bude následně vzrůstat hráčova oblíbenost ve vesnici a Povodí bude zase o krůček blíže k tomu, aby se stalo oficiální součástí Hobitína.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama