The Callisto Protocol čeština ke stažení zdarma
i Zdroj: Krafton, Striking Distance Studios
Češtiny do her The Callisto Protocol Článek The Callisto Protocol čeština ke stažení zdarma

The Callisto Protocol čeština ke stažení zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 12. 2023 16:42

Čeština do hororovky The Callisto Protocol byla v plné verzi vydána 3. září roku 2023. Pod taktovku si ji už tradičně vzali fanoušci.

Reklama

The Callisto Protocol je hororová survival hra vydaná roku 2022. Vyvinula ji společnost Striking Distance Studios a vydává ji Krafton. Čeština, stejně jako u většiny titulů, v základní hře chyběla a tak se práce chopili šikovní fanoušci z komunitního portálu lokalizace.net. České titulky se jim podařilo připravit v rekordním čase. K dispozici je hráči měli už dva týdny po vydání hry.

Český překlad je, jak už tomu bývá zvykem, dostupný pouze pro PC. Hráči na PS4, PS5 nebo konzolích Xbox se češtiny do The Callisto Protocol bohužel pravděpodobně nikdy nedočkají.

The Callisto Protocol je titul, který neurazí, ani nenadchne. Na platformě Steam má hra smíšené hodnocení. Od více jak 25 tisíc uživatelů měla v době psaní tohoto článku 63 procent, na platformě Metacritic.com hodnotili kritici i hráči hru shodně a to 69 procenty.

The Callisto Protocol čeština ke stažení

Hráče a fanoušky určitě potěší, že je česká lokalizace dostupná ke stažení zdarma, stačí se pouze registrovat na webu tvůrců češtiny. O překlad se postarala známá skupina z webu lokalizace.net, která pracovala na české lokalizaci do Red Dead Redemption 2, Far Cry 6 či Grand Theft Auto 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama