Čeština skrze AI do Assassin’s Creed Valhalla je zdarma ke stažení
i Zdroj: Ubisoft
Češtiny do her Assassin's Creed Valhalla Článek Čeština skrze AI do Assassin’s Creed Valhalla je zdarma ke stažení

Čeština skrze AI do Assassin’s Creed Valhalla je zdarma ke stažení

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 9. 2023 15:40 2

Assassin’s Creed Valhalla sice vyšel už v roce 2020, až doposud však neexistovala možnost, jak si hru vychutnat v češtině nebo s českými titulky. To se nyní však mění a k dispozici máme alespoň češtinu od umělé inteligence.

Reklama

České titulky, skrze AI a další vlastní nástroje, se podařilo vytvořit streamerce Squiee, která se překladem skrze umělou inteligenci zabývá. Její češtiny proslavila především kauza kolem AI češtiny do Starfieldu, když její překlady využili jiní komunitní překladatelé jako základ pro svoji AI češtinu.

Streamerka ve videu uvádí, že i když jde o překlad skrze umělou inteligenci, pomocí dalších nástrojů byla provedena korekce, opravy chyb ve skloňování a vyladěna další úskalí, které automatizované překlady přináší. „Netvrdím, že je můj překlad neprůstřelný a dokonalý, ale rozhodně je na vysoké úrovni, vysvětluje Squiee ve videu. Přeložena je zatím pouze základní hra. V případě zájmu fanoušků je dle svých slov streamerka ochotná přeložit i datadisky.

Čeština do Assassin’s Creed Valhalla zdarma ke stažení

Češtinu lze stáhnout na webové stránce Squiee a je dostupná zcela zdarma. Streamerka by se v budoucnu chtěla věnovat také češtině pro Assassin’s Creed Mirage. Na webu je dokonce zvýrazněno, že by čeština mohla být dostupná už 5. října během oficiálního vydání hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama