VIDEO: Streamují úplně nahé, Twitch proti novému trendu nezasahuje
i Zdroj: TWITCH: MORGPIE
Zajímavosti Článek VIDEO: Streamují úplně nahé, Twitch proti novému trendu nezasahuje

VIDEO: Streamují úplně nahé, Twitch proti novému trendu nezasahuje

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 12. 2023 13:05 1

Diváci na primárně herní streamovací platformě Twitch.tv nevěřili svým očím, když si zapnuli vysílání streamerky, která byla v horní části těla zjevně úplně nahá.

Reklama

Na původně herní streamovací platformě se v poslední době rozšířily spoře odění tvůrci, kteří často vysílají pouze v plavkách z pláže nebo domácího bazénku. To donutilo platformu zaměřit se více na svá pravidla ohledně nahoty. Nedávno se však objevila streamerka, které se pravděpodobně podařilo vysílat nahé, aniž by porušila jakákoliv stanovená pravidla. Její video koluje internetem a stalo se virálním.

Morgpie získala svoje renomé především ve filmech pro dospělé, nyní ji ale často můžete sledovat právě na platformě Twitch.tv, kde ráda provokuje nejen diváky, ale pravděpodobně i administrátory, kteří mají na starosti dodržování pravidel. Twitch využívá primárně jako propagaci svého profilu na placené platformě pro dospělé.

Hranice posunula 8. prosince, kdy se na kameře objevila úplně nahá, i když vlastně ne tak docela. Záběr kamery je totiž odstřižen těsně před chloubami této „tvůrkyně.“ Pokaždé, když obdržela finanční příspěvek nebo placené předplatné od diváků, celá se zavrtěla a pořádně své chlouby rozpohybovala.

V poslední době není jediná, kdo si na Twitchi zahrává s pravidly o explicitním obsahu, která výslovně zakazují osobám ženského pohlaví ukazovat „prsa s odhalenými bradavkami.“ Pravidla o explicitním obsahu jsou často diskutovaným tématem, dříve se řešila především v době, když se na platformě objevily právě streamerky vysílající v plavkách z pláže nebo vířivky a nyní o nich fanoušci na sociálních sítích diskutují znovu.

Odvážný livestream se streamerce ale pořádně vyplatil, stal se totiž virálním a udělal jí obrovskou reklamu. Vzhledem k tomu, že diváky monetizuje především na platformě pro dospělé, je taková reklama přesně vodou na její mlýn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama