Streamerka vysílá úplně nahá, její partie už nezakrývají ani černé obdélníky
i Zdroj: twitch/lara6683
Zajímavosti Článek Streamerka vysílá úplně nahá, její partie už nezakrývají ani černé obdélníky

Streamerka vysílá úplně nahá, její partie už nezakrývají ani černé obdélníky

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

22. 12. 2023 18:00 1

Tvůrci začali být na Twitchi opravdu kreativní. Některé streamerky vysílají nahoře bez a jejich intimní partie zakrývá pouze černý obdélník. Streamerka pod přezdívkou „lara6683“ však vytvořila novou metu a vysílá úplně nahá. Její tělo nezakrývá vůbec nic.

Reklama

Twitch má za sebou divoké období. Po nedávné aktualizaci ohledně umělecké nahoty nebylo v kategorii umění možné nalézt nic jiného, než obsah pro dospělé publikum. I přes to, že vedení Twitche své změny téměř okamžitě stáhlo, některým streamerkám jejich pro platformu kontroverzní obsah stále prochází.

Onlyfans modelka streamující pod přezdívkou lara6683 je jednou z nich. 20. prosince začala vysílat hudbu úplně nahá. Prvně její tělo zakrývaly cenzurovací pruhy, které si nalepila na své intimní partie. Nově ale zkusila jiný ještě odvážnější přístup, kdy své zcela nahé tělo rozpixelovala. Během svého nahého vysílání hraje na klavír. 

Vytvořila tak novou metu, jak vysílání označuje svými slovy.

V komunitních pravidlech Twitche je zakázáno vysílat či nahrávat obsah, který zobrazuje skutečnou či fiktivní nahotu a to včetně pixelizace. Mnoho tvůrců po vysílání s digitální cenzurou v podobě černých obdélníků již bylo zabanováno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama