Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy
i Zdroj: Square Enix
Zajímavosti Článek Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy

Na Pornhubu enormně stoupl zájem o videa ze hry Final Fantasy

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 3. 2024 13:56 1

Po vydání Final Fantasy VII Rebirth byla obrovská poptávka i po zcela odlišném žánru. Server Pornhub, zaměřující se na obsah pro dospělé, zveřejnil na sociálních sítích zprávu, že vyhledávání videí s tématikou japonské videohry zažilo boom.

Reklama

Final Fantasy VII Rebirth se rozhodně řadí mezi jedny z letošních nejočekávanějších her. Kdo by však tušil, jak velký vliv má i na jinou část zábavního průmyslu, který svými produkty cílí zejména na dospělou část populace. Vydání hry spustilo mánii ve vyhledávání pornografických videí.

Server Pornhub v příspěvku na sociální síti X odhalil, že po vydání Final Fantasy VII Rebirth 29. února enormně stoupl zájem o tematicky stejná videa. „V den vydání hry jsme ve vyhledávání zaznamenali nárůst o 1 146 procent,“ uvedli v příspěvku. Ani to však nebyl vrchol. Největší nárůst byl 3. března, kdy lidé hledali erotické snímky inspirující se Final Fantasy o 1 543 procent. Poté už křivka začala klesat.

Pornhub ukázal i které postavy byly nejvyhledávanější. Nejspíš nikoho nepřekvapí, že statistikám absolutně vévodila smyslná Tifa. Ta obecně patří mezi jedny z nejčastěji vyhledávaných herních postav v erotickém ztvárnění. Tentokrát tomu pomohli i samotní vývojáři hry, kteří Tifu v rámci příběhového pokračování oblékli do pozoruhodného oděvu, který byl na sociálních sítích hojně sdílený. Navíc ve hře je s ní možné navázat romantický vztah, což některé uživatele mohlo ještě víc nabudit.

Druhou nejčastěji vyhledávanou postavou na Pornhubu v rámci Final Fantasy byla Aerith. Ještěže se jedná o fiktivní dívku, protože při pohledu na statistiku by ji mohlo velmi mrzet, o jak výraznou část zaostává za Tifou. Na třetím místě se umísil Cloud a hned za ním byla Jessie. Dále se umístila i Yuna a Sephiroth.

Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie
i Zdroj: Zdroj: Ilustrativní obrázek - Freepik.com (s licencí, fotobanka)

Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie

Webová stránka s obsahem pro dospělé publikum Pornhub zveřejnila statistiky nejhledanějších herních titulů a postav.…

21. 12. 2023 08:15

Vliv videoher zasahuje do opravdu všech sfér zábavního průmyslu a je zajímavé pozorovat, až jakým způsobem. Jsme zvědaví, zda podobné statistiky uvidíme i po vydání Horizon Forbidden West nebo Princess Peach: Showtime, jelikož obě představitelky hlavních rolí taky patří mezi jedny z velmi vyhledávaných herních postav na Pornhub.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama