Humble Bundle nabízí kolekci strategií Civilizace s obří slevou
Gaming Článek Humble Bundle nabízí kolekci strategií Civilizace s obří slevou

Humble Bundle nabízí kolekci strategií Civilizace s obří slevou

David Jiránek

David Jiránek

25. 2. 2022 13:51

Zakoupit můžete poslední čtyři Civilizace za pár stovek.

Reklama

Když se řekne Sid Meier, každý fanoušek strategií si jistě vybaví sérii Civilizace. Jedná se o nejpovedenější a nejpopulárnější hry ve svém žánru, které mají i po letech co nabídnout. Nyní je lze zakoupit v jednom balíku na Humble Bundle a peníze navíc poputují na charitu.

V nabídce Humble Bundle opět najdeme čtveřici balíčků rozdělených podle množství her a ceny. Základní startuje na jednom euru a odemkne vám Sid Meier's Ace Patrol, Colonization a Covert Action.

Druhý balíček za 6,18 euro přidává Ace Patrol: Pacific Skies, Railroads!, Starships a zejména Civilization III. Pokud ovšem toužíte po nejlepších dílech. připravte si 7,95 euro, tedy jen o trochu více.

Ve třetím balíčku najdeme jen o 4 položky navíc, o to lepší ovšem jsou. Jde o Sid Meier's Pirate!, nejvíce ale potáhne kompletní edice Civilizace IV a V. Navíc dostanete i spin-off Beyond Earth.

Kdo hledá šestý díl a jeho dodatky, musí zaplatit 13,25 euro. Za tuto cenu dostanete nejen samotný šestý díl Civilizace, ale i velké dodatky jako Rise and Fall, Gathering Storm a řadu balíčků s různými scénáři. Celkově jde o 21 položek a pokud nějaké máte, neváhejte je rozdat mezi přátele. Vždy jde o kódy na Steam.

Humble Bundle nabízí kolekci strategií Civilizace s obří slevou

Peníze můžete rozdělit mezi Take 2 Interactive, provozovatele Humble Bundle a charitu Trees, People, Water. Přispět lze libovolnou částku a každý větší balík obsahuje vše z nižšího tieru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama