Český streamer Novby dostal další ban. Močil z okna, nadýchal 2,6 promile a byl vyhozen z hotelu
i Zdroj: Twitch: Novby
Zábava Článek Český streamer Novby dostal další ban. Močil z okna, nadýchal 2,6 promile a byl vyhozen z hotelu

Český streamer Novby dostal další ban. Močil z okna, nadýchal 2,6 promile a byl vyhozen z hotelu

Jarmil Černý

Jarmil Černý

26. 3. 2024 08:54

I Česko má své rekordmany v počtu udělených banů na streamovací platformě Twitch.tv. Mezitím, co ve světě trhají tyto rekordy sličné tanečnice a různé typy internetových modelek, v Česku vévodí seznamu neposlušných streamerů obyčejný kluk s neobyčejným talentem. Twitch si ale s Novbym přestal hrát a zdá se, že jeho působení na platformě definitivně ukončil.

Reklama

Novby alias Jiří Bláha se živí prostým vysíláním svého každodenního života na internet. Na svůj program nejraději zařazuje různé výlety a návštěvy  nových destinací, ať už v rámci České republiky, tak napříč Evropou. Právě ty se mu ale často nevyplácí, jelikož si je užívá plnými doušky a většinu dní tak zakončí v místních podnicích. Zlatavý mok či jiné typy likérů a tlak pobavit svoje publikum tak mnohdy přivedou streamera do úzkých a v nejhorších případech vstoupí do hry také vylučování tělních tekutin.

Poslední ban si Novby zařídil, když na dovolené v řeckém hotelu neudržel moč a odhalil divákům své přirození. Dobře nedopadl ani Novbyho dřívější výlet do Polska, kde se zapletl do potyčky s místním obyvatelem, který nešel pro ránu daleko. Nejznámější kauza však datuje k dubnu roku 2023, kdy to kontroverzní streamer přehnal s pitím tak moc, že celou noc prospal ve vlastních výkalech. 

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Libuje si v kontroverzích a na livestreamech holduje alkoholu, na tom všem staví svoji karieru český streamer Novby.

3. 4. 2023 01:42
1

Na močení došlo i tentokrát a to sice během jeho pobytu v pardubickém hotelu, streamer si však dal dobrý pozor, aby se při tom neobjevil na obrazovce.

Pochopení pro potřeby streamera však neměl majitel hotelu, kterému Novby dokonce sám zavolal s prosíkem, že se bude chovat slušně. Na to však majitel hotelu neslyšel a poukázal na to, že se mu na Novbyho hromadí stížnosti jak od ostatních hostů, tak od lidí, kteří sledují livestream. „Okamžitě vypadněte nebo zavolám policii,“ varoval Novbyho. Streamer si tak musel sbalit svých pět švestek a ubytování okamžitě opustit. Novby celý telefonický hovor s majitelem navíc vysílal živě. Darebákovi Novbymu tak nezbylo nic jiného, než si ustlat venku na lavičce. V jeden moment si dokonce sám udělal test na alkohol. Výsledek byl 2,6 promile.

Aktuální zákaz vysílání na platformě Twitch však pravděpodobně nepramení z žádného podobného fiaska a komunita se zatím pouze domnívá, co mohlo být příčinnou banu. Nejvíce se spekuluje o banu za verbální útok na specifickou skupinu obyvatel během politické debaty, do které se Novby pustil v řádně podnapilém stavu. Twitch však v jeho případě neuvádí délku banu, což ve většině případů znamená, že je streamer na platformě zablokován na neurčitý čas, mohlo by se tak jednat o streamerův poslední výstup.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama