Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní ke stažení zdarma
i Zdroj: Ubisoft
Češtiny do her Avatar: Frontiers of Pandora Článek Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní ke stažení zdarma

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní ke stažení zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

6. 1. 2024 11:00

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je konečně tady a je ke stažení zdarma. O českou lokalizaci titulků se postarala streamerka Squiee za pomoci AI.

Reklama

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je nyní dostupná ke stažení zdarma. O češtinu se opět postarala streamerka Squiee, která se za pomoci umělé inteligence a svých vlastních nástrojů a dovedností zasloužila také o překlady her jako je Assassins's Creed: Mirage nebo Starfield.

Byť se hra dle názorů kritiků neřadí mezi ty nejpovedenější tituly, je ideální pro všedního hráče, který si chce odpočinout od běžného života a nevadí mu bezmyšlenkovitě plnit triviální příběhové úkoly nebo jen tak chodit po krásně barevném světě Pandory a sem tam vyčistit nějaký ten kemp nepřátel.

Streamerka na svém webu uvádí, že čeština vychází s kompletně dokončenou manuální korekcí překladu hlavní dějové linie. Kompletní manuální korekturou prošlo také celé menu, fauna a flóra, popisy fauny a flóry, všechny předměty a dovednosti, předměty v herním obchodě, tutoriály, tipy i lokace.

Recenze s odstupem - Avatar: Frontiers of Pandora, překrásná Ubisoftí hra
i Zdroj: Ubisoft

Recenze s odstupem - Avatar: Frontiers of Pandora, překrásná Ubisoftí hra

8. 1. 2024 13:00

Po filmovém pokračování přichází i velký videoherní návrat na Pandoru. Ubisoft se chopil šance vytěžit z nového světa…

Můžeme se tedy těšit na kvalitní překlad, který využívá umělé inteligence pouze minimálně. Heho hlavní části byly totiž důkladně zkontrolovány a upraveny člověkem. Autorka se také pustila do vymýšlení čtivých a logicky sjednocených názvů napříč celou hrou. Čeká nás tedy více jak 70 českých názvů zvířat, přes 145 českých pojmenování rostlin a neuvěřitelných 250 česky nazvaných lokací.

Hra vyšla 7. prosince na platformy PC, PS5 a Xbox Series X a na svědomí ji má Massive Entertainment, vydavatelem je Ubisoft.

Čeština dostupná pouze na PC

Jak už tomu bývá zvykem, českou lokalizaci do Avatar: Frontiers of Pandora rozjedete pouze na PC. Pro konzole jako PS5 nebo Xbox Series X | S bohužel dostupná není.

Avatar: Frontiers of Pandora čeština je zcela zdarma

Díky tomu, že jde o komunitní překlad za pomocí umělé inteligence je čeština dostupná ke stažení zdarma. Stáhnout ji můžete na webových stránkách streamerky, kde jí lze jako poděkování za překlady také dobrovolně finančně podpořit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama