Esport CS:GO Článek 87-0? „Přál bych si, aby to někdo překonal, ale nevěřím, že se to stane,“ říká švédská legenda GeT_RiGhT

87-0? „Přál bych si, aby to někdo překonal, ale nevěřím, že se to stane,“ říká švédská legenda GeT_RiGhT

Michael Douša

Michael Douša

13. 9. 2023 10:25

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund prakticky stál u zrodu CS:GO. On a jeho spoluhráči z Ninjas in Pyjamas si připsali zcela absurdní rekord 87 vyhraných map v řadě - rekord, který doposud nikdo nepřekonal. A podle legendárního švédského lurkera se to ani v blízké době nestane.

Reklama

Counter-Strike: Global Offensive byl v otevřeně betě velmi kritizovanou záležitostí. Hráči byli nespokojení, někteří profesionálové se zapověděli, že CS:GO profesionálně hrát nebudou a pokračovali na CS 1.6. Mnoho ale přešlo na novou hru - GeT_RiGhT mezi nimi. A byl to právě jeho tým pod vlajkou Ninjas in Pyjamas, který se stal obávanou hrozbou. Je ale možné, aby se při přechodu na CS2 tenhle příběh opakoval?

„Vážně bych si to přál, ale upřímně, nevěřím, že se to stane,“ říká sám GeT_RiGhT. „Bylo by skvělé to vidět, ale… ne.“ Co ale říká na to, že už se to stalo? Sice ve Valorantu, ale minimálně pořád to bylo ve stejném žánru…

Jak se GeT_RiGhT posunul a jak vnímá svoji kariéru od svého nezapomenutelného vítězství na ESL One Cologne v roce 2014? Jak si užívá svůj život streamera a dočkáme se ho za zády hráčů v pozici kouče? To a víc v exkluzivním rozhovoru z IEM Cologne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama