Kurzy na MS v hokeji v Česku
Článek Kurzy na MS v hokeji v Česku

Kurzy na MS v hokeji v Česku

Komerční sdělení
14. 5. 2024 15:00

Už v pátek odstartovalo mistrovství světa v ledním hokeji. Šampionát se po devíti letech vrátil do Česka, konkrétně do Prahy a Ostravy. Jak tento sportovní svátek vidí bookmakeři sázkové kanceláře Betano? To se dozvíte v následujícím článku.

Reklama

Očekávaná akce je tady, Češi zabojují o první medaili z domácího šampionátu

Nabitý sportovní rok 2024 zažívá jeden ze svých vrcholů. V pátek 10. května v Praze a Ostravě začalo hokejové mistrovství světa. Je to potřetí v historii samostatné České republiky, co pořádáme měření sil hokejových velmocí.

Češi na domácím šampionátu ještě nikdy nezískali medaili. Nejprve v roce 2004 skončili ve čtvrtfinále, v roce 2015 poté padli v duelu o 3. místo. V obou případech našemu národnímu týmu vystavili stopku Američané.

Favoritem na zlato je USA

Fanoušci po celém Česku netrpělivě čekají, jak si naše reprezentace povede. Na zlato, na které čekáme od roku 2010, jsou tu ovšem podle sázkové kanceláře Betano jiní adepti. Roli největšího favorita na celkové prvenství přisoudili bookmakeři USA s kurzem 3,75. Následují Kanada se Švédskem v kurzu 4,20. U případného finského zlata najdete kurz 7,70. Pak už jsou na řadě Češi. Na to, že nejcennější kov získá výběr trenéra Radima Rulíka, si můžete vsadit v kurzu 9,00.

Sázet se dá také na to, zda se Češi probojují do finále nebo urvou kteroukoli z medailí. Finálová účast Česka je ohodnocena kurzem 4,50. Na umístění v nejlepší trojce vypsali u Betana kurz 2,75. Medaili získalo národní mužstvo naposledy v roce 2022. Tehdy parta kolem Davida Pastrňáka přivezla z Finska bronz.

Bookmakeři věří, že Česko zvládne skupinu, ve které jsou i Kanada nebo Finsko

K případným medailovým soubojům je ale nyní samozřejmě ještě daleko. Nejprve Češi musí projít skupinou A, ve které se postupně utkají s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Na triumf ve skupině jsou Češi třetím největším favoritem v kurzu 5,00. Na to, že kouč Rulík dovede českou reprezentaci nejhůře na druhou příčku ve skupině, je vypsaný kurz 2,15. Na umístění do třetí pozice poté už kurz výrazně klesá. Má hodnotu 1,35.

Na historický propadák je vypsaný vysoký kurz

Do čtvrtfinále postoupí čtyři nejlepší celky osmičlenné skupiny A, která se celá odehraje v Praze. Jak kurzy napovídají, tak mezi postupujícími by neměli chybět ani Češi. Vypsána je ale také sázka na katastrofický scénář. A to na možnost, že Česko skončí ve skupině poslední.

To by znamenalo sestup z elitní skupiny mistrovství světa. U tohoto překvapení najdete kurz 1 000,00. Ať už tedy věříte v úspěch našich, nebo ne, rozhodně si v kurzové nabídce Betana najdete to svoje.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama